duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEJurnalistul Tucker Carlson: Și dacă ne lăsăm forțați să ne vaccinăm, ce...

Jurnalistul Tucker Carlson: Și dacă ne lăsăm forțați să ne vaccinăm, ce urmează? „Orice” – acesta este răspunsul la această întrebare. Vor avea o putere totală asupra corpului și a minții tale, pentru totdeauna

Jurnalistul american Tucker Carlson a spus în cadrul emisiunii noastre că politicienii și birocrații nu ar trebui să aibă niciun rol într-o decizie privind sănătatea individului, una dintre cele mai intime pe care o poate lua o persoană.

„Oricât de importante ar fi vaccinurile, întrebarea dacă trebuie să le primim, dacă vrem să avem medicamente puternice injectate în corp, este cea mai intimă decizie de sănătate personală.

Politicienii și birocrații nu ar trebui să aibă niciun rol într-o astfel de decizie. Aceste decizii trebuie să fie luate de fiecare individual, în consultare cu familia, medicii și preotul. Când vine vorba de îngrijiri medicale, este corpul tău, alegerea ta – la fel cum a fost din 1973 încoace”, a spus el în cadrul emisiunii sale din 3 mai.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a arătat că deși, oficial, statul american nu impune obligativitatea vaccinării, prin permiterea instituțiilor private de a face asta cu cei care le trec pragul, este vorba despre o obligativitate de facto.

„Doar pentru că nu există nicio obligație oficială federală de a fi vaccinat împotriva coronavirusului, nu înseamnă că dvs. și familiei dvs. nu vi se va cere să vă vaccinați. Cu sprijinul total al administrației Biden, este posibil ca industria privată și organizațiile nonprofit să vă forțeze. De exemplu, universitățile din toată țara au anunțat că vor solicita pașapoarte de vaccinare în toamnă. Studenții care nu pot arăta dovada vaccinării COVID nu vor fi admiși în campus. Yale, Georgetown și Princeton au adoptat această regulă și majoritatea le-a urmat. Acum, Duke, Columbia și Cornell. Universitatea din Michigan cere vaccinarea COVID. La fel și Universitatea din Massachusetts și întregul sistem al Universității din California, care este cel mai mare din țară.

KTVU SAN FRANCISCO REPORTER: Când studenții de la Universitatea din California se vor întoarce la școală toamna viitoare, vor trebui să se vaccineze COVID când vor păși în campus … UC a făcut acest anunț joi, împreună cu campusurile Universității de Stat din California. Și rectoratul Universității Stanford a trimis o scrisoare prin care preciza că va cere și el vaccinare completă COVID-19.

Puteți vedea deja încotro ne îndreptăm, și chiar cu viteză mare. În curând, practic tuturor studenților din America li se va cere să ia vaccinul COVID. De fapt, este o obligație la nivel național – însă, pentru că s-a întâmplat pe bucățele, școală cu școală, fiecare aparent luând o decizie independentă, puțini au recunoscut-o ca atare. Dar ea aceasta este, o obligație la nivel național. Întrebarea este de ce fac școlile acest lucru, este oare o idee bună? Din punct de vedere medical, este greu să înțelegem raționamentul din spatele acestui demers. Ca grup, tinerii nu riscă să moară din cauza COVID. Încă și mai semnificativ, un număr imens de studenți a fost deja infectat cu acest coronavirus. Știm aceasta și, prin urmare, au o imunitate naturală față de virus. Atunci de ce au nevoie acești copii de vaccin? Nimeni nu a explicat aceasta și întrebarea a fost pusă rareori”, se arată în traducerea monologului lui Carlson, realizat de siteul Cuvântul Ortodox.

Carlson spune că abordarea conform căreia toate persoanele, indiferent de vârstă și de starea fizică au nevoie de vaccin nu este științifică și contravine preceptelor fundamentale ale medicinei.

„ Niciun medicament nu este conceput pentru fiecare persoană, în toate circumstanțele. De fapt, fiecare rețetă este rezultatul unei analize cost-beneficiu.

Majoritatea oamenilor, de exemplu, ar considera chimioterapia un tratament miraculos. Chiar și este. Salvează vieți. Suntem recunoscători pentru chimioterapie. Dar doar pentru că suntem recunoscători că avem chimioterapie nu înseamnă că am trata cu chimioterapie întreaga populație americană. Nici măcar nu propunem chimioterapie fiecărui pacient cu cancer. Pentru că fiecare pacient este unic. Așa cum este fiecare persoană. Acesta este un precept fundamental al medicinei. Al științei, în general. Cu toate acestea, cumva politica noastră de vaccinare COVID nu recunoaște acest lucru. În scopul vaccinării, liderii noștri pretind că un sportiv de 19 ani este identic cu un bătrân de 80 de ani cu emfizem. Ambii au nevoie imediat de vaccinare COVID.

Aceasta este orice altceva, dar nu o abordare științifică. Este medicină după ureche. Cu toate acestea, fiecare centru de putere din viața americană pare a fi, fără dubiu, convins. NBC News rulează acum anunțuri cerând ca toată lumea din țară să fie vaccinată”, a spus jurnalistul de la Fox News.

Ziaristul consideră că presiunile făcute de stat pentru a obține acordul oamenilor pentru vaccinare nu au legătură cu vaccinul, ci cu controlul asupra populației.

„Nu este vorba de vaccin. Este posibil să doriți să vă vaccinați împreună cu copiii, sau poate nu. Este, însă, vorba de a fi forțat să te vaccinezi. Și dacă ne lăsăm forțați să o facem, ce urmează? „Orice” – acesta este răspunsul la această întrebare. Dacă autoritățile au voie să controleze o decizie de îngrijire a sănătății atât de intimă, dacă vă pot forța pe dumneavoastră și pe copiii dvs. să luați un vaccin pe care nu îl doriți și de care vă este frică, e ceva ce nu pot face? Nu. Vor avea o putere totală asupra corpului și a minții tale, pentru totdeauna. Care este limita puterii lor? Nu există una”, a continuat Tucker Carlson.

„Nimeni nu ar trebui să fie vreodată obligat să ia acest medicament, sau orice alt medicament, împotriva voinței lui. Dacă nu se protestează acum, dacă nu există opoziție, vor primi vaccinul, indiferent dacă le place sau nu; și multe altele după acesta. E tot ce se poate garanta în acest moment”, a concluzionat el.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE