ACTUALITATEJurnalistul Paul Andrei a fost blocat pentru 24 ore după ce a...

Jurnalistul Paul Andrei a fost blocat pentru 24 ore după ce a fost reclamat de o fostă directoare de la ANCOM și candidată PMP la Parlamentul European

Jurnalistul și producătorul TV Paul Gabriel Andrei (foto stânga) a fost blocat timp de 24 de ore de către rețeaua facebook, pentru că a postat un comentariu la o postare.

Comentariul „incriminat” a fost parte al unui schimb de replici la o postare despre finanțarea Catedralei Mântuirii Neamului.

Mai precis, la postarea lui Petro Birjaru, Paul Gabriel Andrei a spus că „Nu credeam să mai existe indivizi care să creadă că nu avem spitale si autostrazi din cauza Catedralei. Si totusi…in iulie 2021 apare postarea aceasta 😆 Băi, băiatule, ia piciorul de pe frână, ai rămas împotmolit. Ești limitat electronic”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Toate bune și frumoase, până aici. Jurnalistului i-a răspuns o utilizatoare, urmând acest dialog:

Utilizatoare: „cum de aveți voi ăștia din secolul 16 acces la telefoane?”

Paul Andrei: „Dacă vrei să pari inteligentă nu folosești aceeași replică cu a celui de care vrei să râzi. Trage un pic de tine, sigur poți veni cu ceva nou.

Ultimul comentariu a fost reclamat la facebook, iar Paul Gabriel Andrei s-a trezit blocat pentru 24 de ore.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totuși, acesta nu s-a lăsat descurajat și a investigat puțin să vadă cine este persoana care l-a reclamat „rețelei”.

A descoperit că persoana în cauză nu este chiar oricine. Este vorba despre o fostă directoare, timp de 7 ani, de la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

„Ca să ajungi directoare în ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații, trebuie să ai ceva în cap, nu? Conform declarației personale de avere depusă în 2013, doamna aceasta a câștigat 88.750 lei anual, adică vreo 2000 de euro pe lună, din bani publici. Pentru 2013 cred că era o sumă destul de importantă”, a scris Andrei.

Nu doar atât, dar Dana Eugenia Moinescu a fost candidată PMP pentru Parlamentul European. În cadrul partidului, ea a fost și vicepreședinte al filialei Sector 5.

„Tatăl, Dumitru, a fost între 97 si 2000 secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor, iar în 2011 a fost condamnat definitiv la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de favorizare a infractorului.

Și mai căutăm, că internetul e plin de informații publice. La un articol din Adevărul din 2015 scris de Emil Moise intitulat “Iadul din școli”, în care se solicita eliminarea religiei din școli a lăsat un comentariu o persoană cu numele ei, poate că e doar coincidență însă. Moise fiind militantul acela care recent s-a făcut de râs după ce a depus plângere penală împotriva lui Ips Teodosie pentru lingurița comună și toate instituțiile i-au zis “marș”. Ce spune doamna Dana acolo? Biblia e “o carte pentru handicapați cu care amatorii de povești de groază dorm la căpătâi”. Frumos, nu? Nu a blocat-o nimeni pentru așa ceva, nici nu aveam tehnologia de azi.

Mergem mai departe, nu? La alegerile europarlamentare din 2014, doamna Moinescu a candidat pentru o funcție în Parlamentul European din partea PMP. Din păcate pentru ea, era pe o poziție destul de jos, abia pe 36, și n-a prins un locșor cald la Bruxelles. Abia are timp să jignească credincioșii pe aici, nu?”, s-a întrebat jurnalistul pe pagina sa publică.
Doamna care a postat astfel de comentarii a fost și educator voluntar de educație financiară pentru copiii de grădiniță,  la Grădinița Curcubeul Magic, conform informațiilor publice postate de ea.
Paul Andrei este doar ultimul dintr-o listă de personalități conservatoare care au fost luate la țintă de facebook, în ultima vreme. Începând cu redactorul șef al R3media, Mihai Șomănescu și apoi cu cunoscutul clujean Mircea Morar, conservatorii români sunt cenzurați pe rețeaua lui Mark Zuckerberg.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Facebook-ul este plin de demonizati, satanisti, atei, neomarxisti, lgbt-isti, antifa, blm-isti si alte asemenea gunoaie din periferia societatii… deci nu ma mira ca oricine are alta viziune sa fie “linsat”…distrusa aia de la PLM (pardon, PMP) nu face exceptie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate