ȘTIRIJurnalistul Marius Tucă și analistul Valentin Stan nu s-au vaccinat. Tucă: M-am...

Jurnalistul Marius Tucă și analistul Valentin Stan nu s-au vaccinat. Tucă: M-am săturat de minciunile împuțite cu care încearcă să convingă oamenii să se vaccineze

Jurnalistul Marius Tucă și analistul politic Valentin Stan nu s-au vaccinat. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ediției din 26 iulie a „Marius Tucă Show”.

Iată o parte a dialogului dintre cei doi:

Valentin Stan: Nu avem nimic împotriva vaccinării.

Eu nu m-am vaccinat și nu intenționez să mă vaccinez. Dragi români, dacă simțiți că vaccinarea vă protejează și se poate vorbi de așa ceva, nu ezitați să vă vaccinați. Fiecare are o opțiune, eu am opțiunea mea și țin de ea.

Nu vă uitați în gura lui Iohannis, nu vă uitați în gura lui Cîțu, nu vă uitați în gura lui Arafat, pentru că mint de put.

Marius Tucă: Nici eu nu m-am vaccinat și am un motiv cât se poate de întemeiat. N-am nimic împotriva vaccinării.

M-am săturat de minciunile împuțite cu care încearcă să convingă oamenii să se vaccineze.

Valentin Stan: Ideea de a călca peste oameni, peste destine, doar ca să controlezi social, politic, o țară și-așa călcată pe grumaz de toți derbedeii planetei, nu pot răspunde o stare de agregare normală pentru o națiune.

Valentin Stan: „Unu la un milion dintre cei care beneficiază mai moare din vaccin. Despre asta nu prea vii se spune. De ce? Haideți să vedem!”

Marius Tucă: Tu te întrebi și tu răspunzi?

Valentin Stan: „Cazul ăla din lumea mare. Prezentator, jurnalist la BBC, la 44 de ani a murit în urma unui vaccin AstraZeneca. Nu s-a dovedit că este de acolo, evident, a avut niște cheaguri de sânge, i-a curs sânge de peste tot, inclusiv din cap. Un om cu o viață, iubit de toată lumea, cu o cariera excepțională și care s-a stins în mijlocul beneficiilor care depășesc riscurile. Orice om, inclusiv în această țară poate să se gândească că poate este el unul din acel milion. Și atunci trebuie respectată decizia sa de a nu se vaccina”
Valentin Stan, despre propunerea ca persoanele vaccinate să poată merge la mall în weekend:

Valentin Stan: „Abia aștept să se întâmple asta ca dezastrul economic din România să fie total, pentru că majoritatea românilor nu s-au vaccinat. Pe cine nu vor acești imbecili să lase să se ducă în mall în weekend?”

Valentin Stan: „Ați auzit, românilor? Marș de la mall! Nu puteți să mergeți în concediu și nu aveti viață personală. Băi nevaccinaților, adică majoritatea românilor”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Lunea asta(acum 2 zile) comuniștii, aflați la putere și în Franța, au votat ca nevaccinații să nu mai poată merge cam niciunde în societate! Dacă cei vaccinați sunt „imuni” atunci de ce le este atât de frică de nevaccinații care și-au asumat liber să nu se vaccineze cu un ser experimental? De ce vor să îi excludă pe nevaccinați din societate? Acesta este un Apartheid medical! Acum câteva luni ziceau că asemenea lucruri sunt „teorii ale conspirației…” Iată-le acum cât se poate de reale și impuse prin legi dictatoriale!

    France passes controversial vaccine passport law
    https://reclaimthenet.org/france-passes-controversial-vaccine-passport-law/

    „French legislators ignored widespread protests and passed a law requiring all residents over the age of 12 to produce COVID-19 vaccine passports to travel, visit a restaurant, and other normal life activities. Opponents to the law have said they will continue protesting.

    The controversial law was passed on Monday, following an all-night session involving both houses of the French legislature. From August, all adults will have to follow the new vaccine passport rules, which will extend to kids as young as 12 by the end of September.”

  2. IESITI IN STRADA! LIBERTATEA NU SE DA PE TAVA CUM O FAC DE UN AN OILE ROMANE CU FATA IN PUNGA! LIBERTATEA SE IA PRIN SANGE SI NU SE DA NICIODATA !! TREZITI-VA ! AU MURIT TINERII IN 1989 STRIGAND LIBERTATE SI JOS COMUNISMUL SI JOS SECURITATEA ! PENTRU CA #IMBECILII ZILELOR NOASTRE SA SE VREA „PROTEJATI” DE O MASCA SI UN VAXXIN CARE CONTIN OXID DE GRAFEN ! LIPSA RATIUNII NASTE MONSTRI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...