ACTUALITATEJurnalistul conservator Tucker Carlson a venit la Budapesta. A fost primit de...

Jurnalistul conservator Tucker Carlson a venit la Budapesta. A fost primit de Viktor Orban

Tucker Carlson, una dintre cele mai influente personalități media din lume, va vorbi la festivalul „MCC Gives a Voice to Talent” la Mathias Corvinus Collegium. Cel mai urmărit comentator public american va susține o prelegere sâmbătă, 7 august, în piața principală a orașului Esztergom din nordul Ungariei, pe scena principală a festivalului.

Tucker Carlson este considerat de Time drept cel mai influent gânditor conservator din Statele Unite, cu o medie de peste 5 milioane de telespectatori care îi urmăresc emisiunea la Fox News seara, făcând-o cea mai vizionată emisiune din America.

El găzduiește talk-show-ul Tucker Carlson Today și seria documentară Tucker Carlson Originals pe Fox News și va publica în scurt timp a treia sa carte, „The Long Slide: Thirty Years in American Journalism”. Cartea sa din 2018, „Ship of Fools”, a fost în fruntea listei bestsellerurilor din New York Times.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Festivalul va începe pe 5 august la Esztergom și va avea evenimente și concerte pe opt scene pe parcursul a trei zile. Luni, premierul Viktor Orbán l-a primit pe Carlson în biroul său din Budapesta, precizează Remix News.

Tucker Carlson, întrebări despre Covid-19

„În urmă cu cincisprezece luni, un grup de oameni de știință chinezi, care lucrau la locul izbucnirii unui nou virus, au ajuns la concluzia că noul coronavirus probabil a scăpat dintr-un laborator guvernamental din Wuhan. Au spus acest lucru în termenii cei mai clari posibili, apoi l-au postat pe internet. Din perspectiva noastră, acest lucru ne-a părut o poveste uimitoare și importantă și, de altfel, complet plauzibilă. Ne așteptam la o explozie de interes mass-media în acest sens. De unde a apărut acest virus? Asta părea demn de știut, deoarece oamenii mureau din cauza asta. Dar nimeni nu a pus întrebarea. În schimb, a fost liniște.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Acolo a stat mai bine de un an, până acum câteva săptămâni. Apoi, dintr-o dată, din motive pe care încă nu le înțelegem cu adevărat, toți idioții care zâmbesc în mass-media americană și-au schimbat punctul de vedere, peste noapte.

Desigur, COVID-19 a evadat dintr-un laborator chinez de virologie. Chiar ai crezut că a venit din mediul natural? Haide. Acesta a fost noul consens. A urmat o avalanșă de dovezi. Wall Street Journal a confirmat că primele victime ale COVID-19 par să fi fost cercetători care lucrează cu virusuri de lilieci la Institutul de Virologie Wuhan. BuzzFeed a obținut mii de e-mailuri care arată că Tony Fauci știa de la început că COVID-19 ar fi putut fi fabricat în China, deoarece finanțase niște experimente periculoase acolo. Se pare că teoria scurgerilor din laborator nu a fost niciodată demnă de teoria conspirației. A fost întotdeauna adevărată (…)” – citește AICI continuarea.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate