luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEJurnalistul conservator Tucker Carlson a venit la Budapesta. A fost primit de...

Jurnalistul conservator Tucker Carlson a venit la Budapesta. A fost primit de Viktor Orban

Tucker Carlson, una dintre cele mai influente personalități media din lume, va vorbi la festivalul „MCC Gives a Voice to Talent” la Mathias Corvinus Collegium. Cel mai urmărit comentator public american va susține o prelegere sâmbătă, 7 august, în piața principală a orașului Esztergom din nordul Ungariei, pe scena principală a festivalului.

Tucker Carlson este considerat de Time drept cel mai influent gânditor conservator din Statele Unite, cu o medie de peste 5 milioane de telespectatori care îi urmăresc emisiunea la Fox News seara, făcând-o cea mai vizionată emisiune din America.

El găzduiește talk-show-ul Tucker Carlson Today și seria documentară Tucker Carlson Originals pe Fox News și va publica în scurt timp a treia sa carte, „The Long Slide: Thirty Years in American Journalism”. Cartea sa din 2018, „Ship of Fools”, a fost în fruntea listei bestsellerurilor din New York Times.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Festivalul va începe pe 5 august la Esztergom și va avea evenimente și concerte pe opt scene pe parcursul a trei zile. Luni, premierul Viktor Orbán l-a primit pe Carlson în biroul său din Budapesta, precizează Remix News.

Tucker Carlson, întrebări despre Covid-19

„În urmă cu cincisprezece luni, un grup de oameni de știință chinezi, care lucrau la locul izbucnirii unui nou virus, au ajuns la concluzia că noul coronavirus probabil a scăpat dintr-un laborator guvernamental din Wuhan. Au spus acest lucru în termenii cei mai clari posibili, apoi l-au postat pe internet. Din perspectiva noastră, acest lucru ne-a părut o poveste uimitoare și importantă și, de altfel, complet plauzibilă. Ne așteptam la o explozie de interes mass-media în acest sens. De unde a apărut acest virus? Asta părea demn de știut, deoarece oamenii mureau din cauza asta. Dar nimeni nu a pus întrebarea. În schimb, a fost liniște.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Acolo a stat mai bine de un an, până acum câteva săptămâni. Apoi, dintr-o dată, din motive pe care încă nu le înțelegem cu adevărat, toți idioții care zâmbesc în mass-media americană și-au schimbat punctul de vedere, peste noapte.

Desigur, COVID-19 a evadat dintr-un laborator chinez de virologie. Chiar ai crezut că a venit din mediul natural? Haide. Acesta a fost noul consens. A urmat o avalanșă de dovezi. Wall Street Journal a confirmat că primele victime ale COVID-19 par să fi fost cercetători care lucrează cu virusuri de lilieci la Institutul de Virologie Wuhan. BuzzFeed a obținut mii de e-mailuri care arată că Tony Fauci știa de la început că COVID-19 ar fi putut fi fabricat în China, deoarece finanțase niște experimente periculoase acolo. Se pare că teoria scurgerilor din laborator nu a fost niciodată demnă de teoria conspirației. A fost întotdeauna adevărată (…)” – citește AICI continuarea.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate