joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEJordan Peterson, la București, îndemn pentru părinți: Dacă aveți copii, aflați ce...

Jordan Peterson, la București, îndemn pentru părinți: Dacă aveți copii, aflați ce li se predă, aflați ce trebuie să faceți pentru a vă implica în sistemului școlar și apucați-vă de treabă. Acționați acum!

Cunoscutul profesor și intelectual Jordan Peterson a susținut o conferință la București, în care a vorbit în prezența a 4.000 de oameni, o Sală a Palatului plină, până la refuz.

Printre altele, Peterson i-a îndemnat pe părinții români să se implice în viața copiilor lor și să urmărească materia care li se predă la școală, pentru a-i feri de ideologizare.

„Aș spune că, dacă aveți copii, aflați ce li se predă, aflați ce trebuie să faceți pentru a vă implica în sistemului școlar și apucați-vă de treabă. Și este la fel pe toate fronturile politice. […] Acționați acum!”, a spus Peterson, cu aluzie la ideologia LGBT care s-a introdus în multe dintre școlile din SUA și Occident.

El a reiterat faptul că est-europenii pot salva civilizația occidentală.

„Știi, avem nevoie de voi pentru a preveni acest lucru, iar voi, oamenii din Europa de Est, aveți posibilitatea ca acest lucru să nu se întâmple aici. Dar aș spune chiar mai mult: cred că acest lucru este adevărat. Şi s-ar putea ca, dacă valorile occidentale vor supraviețui, să fie din cauza Europei de Est. Cred că acest lucru este extrem de important”, a menționat Peterson.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Peterson este ultimul om din Canada care gandeste cu mintea lui, adica ultimul canadian liber. Canada e un sistem totalitar matriarhal si sexo-marxist. Risti ani de zile de inchisoare daca vorbesti negativ despre homosexuali in spatiul public, la fel cum risti sa fi concediat daca te uiti atent in ochii colegelor de servici, pentru ca se considera ca le-ai hartuit vizual. O lume postumana cu roboti corecti politici. Toata lumea zambeste si e de treaba de frica sa nu fie considerata “necorespunzatoare”. De asta multi romani emancipati si prosti, dupa o vizita in occident, se intorc cu entuziasm spunand ca ce faini sunt oamenii acolo, ce civilizati si de treaba sunt. E o aparenta foarte inselatoare.

 2. Oameni buni,

  CTP s-a trezit și v-a luat fața, dintr-un foc:

  https://republica.ro/nucleara-netotilor

  Citez:

  „În vreme ce PSD și PNL se ocărăsc și se tocmesc pentru ministere, dar intonează într-un glas, popește, pe nas: „Nu tăiem salaaariiile!… Nu dăm pe nimeni afaaarăăă!…”, în România se coace o bombă nucleară cu explozie întârziată.

  Bomba nu e pentru ca să se poată răspunde cu ea la una aruncată de Putin; este făcută să distrugă România din temelii. Cine o fabrică? Statul român.

  Miezul, în care deja s-a declanșat reacția în lanț, sună așa: „Gradul de alfabetizare pentru elevii români cu vârsta 6-14 ani este 42% «nefuncționali», 47% «minim funcționali» și restul, de 11%, «funcționali», potrivit Raportului Național de Literație”. ”

  Să audă și JBP!

  Știe cineva ce s-a întâmplat în conștiința marelui CTP ? Evident, dânsul minte discret: nu (chiar) statul român o face, nici nu-i statul român singurul care o face.

  P.S.

  Sigur JBP făcea aluzie la altceva ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE