ACTUALITATEJoi începe, la Sofia, summitul Inițiativei „Celor trei mări”

Joi începe, la Sofia, summitul Inițiativei „Celor trei mări”

Cel de-al șaselea Summit al Inițiativei „Trei Mări” va avea loc la Sofia în următoarele două zile, 8 și 9 iulie. Forumul este găzduit de președintele Bulgariei Rumen Radev, iar reprezentantul României este președintele Klaus Iohannis.

Radev s-a întâlnit cu Beata Daszyńska-Muzyczka, președinta Consiliului de supraveghere al fondului de investiții la inițiativa „Trei mări”, scrie Novinite.

Pentru deschidere este programată o adresă video a președintelui american Joe Biden, iar personal la Sofia sau online, la ședință vor participa șefi de stat și lideri din cele 12 țări ale Inițiativei, în calitate de parteneri strategici precum Statele Unite, Comisia Europeană și Germania.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cu toate acestea, partea principală este dedicată unui forum de două zile cu peste 400 de reprezentanți ai afacerilor bulgare și internaționale.

Aceștia vor discuta despre modul de realizare a conectivității energetice și de transport în zona dintre Marea Baltică, Marea Adriatică și Marea Neagră, în special într-un parteneriat public-privat. Țările membre sunt Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Austria, Croația, România și Bulgaria.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...