vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEJoe Biden | Fermierii și proprietarii de restaurante albi nu primesc ajutoare...

Joe Biden | Fermierii și proprietarii de restaurante albi nu primesc ajutoare de la stat

Planul lui Joe Biden de a reînvia economia Statelor Unite ale Americii în urma pandemiei Covid-19 a fost adoptat de Camera Reprezentanților pe 27 februarie. Un plan estimat la 1.900 de miliarde de dolari, dar care discriminează şi „un afront față de idealul american care promite un tratament egal”, informează The New York Post, citat de Smart Radio.

Secțiunea referitoare la ajutorul acordat fermierilor 1.005 oferă proprietarilor de ferme „social defavorizați” o scutire totală a datoriilor de până la câteva sute de mii de dolari. Fermierii albi nu au același drept, întrucât definiția persoanei „defavorizate social” se limitează la persoanele  sau grupurile rasiale care sunt victime ale „discriminării istorice”. O măsură care ar trebui să compenseze „anii de discriminare”, subliniază senatorul Raphael Warnock.

Ajutorul special a fost adaptat și pentru sectorul restaurantelor, unde doar oamenii „dezavantajați social și economic în societate” sunt cei care beneficiază de acest drept, femeile și veteranii fiind, de asemenea, eligibili. Bărbații albi, precum în cazul precedent, nu au nicio șansă, pentru simplul fapt că s-au născut albi în vremuri în care conducerea democrată dorește să „răzbune istoria”. O erezie, crede Betsy McCaughey, care amintește că al 14-lea amendament din Constituție garantează în mod normal egalitatea tuturor în fața legii.

Tot doamnal McCaughey solicită ca accentul să fie pus pe „supraviețuirea economică, mai degrabă decât pe așa-numita egalitate rasială sau de gen”.

Joe Biden a spus că va acorda prioritate afacerilor „deținute de negri, latino-americani, asiatici, amerindieni și femei”

Betsy a concluzionat spunând faptul că „rasismul nu va vindeca rasismul din trecut și nu va uni națiunea.

În New York, 54% dintre proprietarii de restaurante nu vor reuși să supraviețuiască fără sprijin. Majoritatea dintre aceștia nu vor fi eligibili pentru a primi ajutor, întrucât prioritatea administrației Biden este de a „echilibra balanța istoriei”, răspunzând cu dezechilibru la nedreptățile din trecut.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate