ACTUALITATEMinisterul Educației a centralizat răspunsurile părinților: Peste 77,5% nu vor să-și vaccineze...

Ministerul Educației a centralizat răspunsurile părinților: Peste 77,5% nu vor să-și vaccineze copiii

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că, după centralizarea a 290.000 de chestionare completate de părinții elevilor care ar putea fi vaccinați, 77,5% dintre aceștia au răspuns cu ”Nu”. „Este o realitate tristă”, a transmis ministrul. Rezultatele arată că 7,5% dintre răspunsuri sunt cu ”Da”, 15% sunt indeciși și 77,5% sunt cu ”Nu”, arată news.ro.

„Avem circa 22.000 de răspunsuri cu Da din partea elevilor, răspunsuri completate de părinți, 44.000 de indeciși și 244.000 de răspunsuri cu Nu. Aceasta este realitatea, pe care am preferat să o comunic cât se poate de transparent, deși este o realitate tristă”, a anunțat Sorin Cîmpeanu.

Reamintim că un sondaj realizat de Federația Națională a Asociațiilor de Părinți (FNAP) în luna august, arăta că majoritatea părinților nu s-a vaccinat și nici nu dorește să-și vaccineze copiii.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Potrivit acestuia, datele pentru cei care doresc vaccinare vor fi trimise către CNCAV pentru a se constitui echipe mobile de vaccinare. Această oportunitate de vaccinare în școală va fi disponibilă până la finalul lunii noiembrie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. e evident ca Ministrul nu rezoneaza cu parintii si nu este persoana care trebuie. In loc sa asculte cerintele parintilor el e “dezamagit”… Poate ar trebui sa mai si gindeasca unde a ajuns scoala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...