sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEIulian Vrabete, chitaristul trupei Holograf: Nu înțeleg de ce oricine are alte...

Iulian Vrabete, chitaristul trupei Holograf: Nu înțeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat încriminat. Ziarul “Scânteia” a închis redacția de mult

Iulian Vrabete, chitaristul trupei Holograf, sare în apărarea colegului său, Dan Bittman, care a fost ținta multor atacuri în ultimele zile, după ce și-a făcut publică opinia despre modul în care autoritățile gestionează pandemia.

„E momentul să spun ceva. Dan Bittma este prietenul și colegul meu de peste 33 de ani. O vârstă biblica, pentru cine are cunoștințe în domeniu. Aveți dreptul la părerile dumneavoastră, dar nu înțeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat incriminat. Ziarul “Scânteia” a închis redacția de mult. Cu riscul infatuării, vă spun că am un IQ peste medie, am absolvit facultăți și mastere. Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel. Nu pot să trag concluzii, pentru că nu am date corecte, dar, ca un om care a intrat și la Matematică și care a absolvit Arhitectura, atunci când între cauze, măsuri și efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație. Așadar, cei care îl atacă pe Dan vor fi eliminați din lista mea. Vă doresc succes cu părerile dumneavoastră, dar nu am chef să le ascult. Pandemie placută”, a scris Iulian Vrabete pe Facebook.

Reamintim că solistul trupei „Holograf”, Dan Bittman, a făcut o serie de declarații împotriva restricțiilor sanitare impuse de autorități, precum și împotriva modului în care responsabilii guvernamentali informează cu privire la pandemie.

Artistul le-a cerut românilor să judece cu „capul lor” restricţiile impuse de autorităţi în contextul pandemiei.

Totodată, și artista Corina Chiriac a tras un semnal de alarmă cu privire la modul în care este gestionată pandemia. Corina Chiriac s-a declarat neîncrezătoare în statisticile oficiale în legătură cu numărul persoanelor infectate și decedate în urma covid și consideră că societatea poate claca la nivel psihologic, în urma izolării.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE