ACTUALITATEIulian Bulai ironizează prăbușirea Cascadei Bigăr, insinuând că ar fi fost înfrumusețată...

Iulian Bulai ironizează prăbușirea Cascadei Bigăr, insinuând că ar fi fost înfrumusețată în Photoshop

Deputatul USR-PLUS, Iulian Bulai, ironizează printr-o postare pe Facebook prăbușirea Cascadei Bigăr, insinuând că frumusețea acesteia ar fi fost dată de „cărți poștale” modificate în „photoshop”.

Parlamentarul invită oamenii la Cascada Duruitoarea, din Județul Neamț, spunând că este „durabilă, autentică și minimalistă”. Mesajul care a stârnit reacții negative a fost cel de la finalul postării: „P.S.: nu avem cărți poștale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop.”

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Iată câteva comentarii:

„Ești un monument natural de prostie, ar [trebui să] începem procedurile de clasare în patrimoniul mondial.”

„Eu vă invit la Niagara. Este durabilă, autentică și minimalistă așa și-așa.”

„Doamne, trebuia să avem și noi un personaj din ăsta în Parlament, altfel ne plictiseam rău de tot. Așa măcar săptămânal râdem cu dumele dlui deputat Bulai. Viitorul suna bine!”

Cascada Bigăr, situată în Parcul National Cheile Nerei-Beușnița, s-a prăbușit în urmă cu două zile, sub propria greutate. Potrivit primelor informații, travertinul (piatra din care era formată cascada) s-a desprins din cauza greutății.

Într-unul din topuri realizate de „The World Geography”, cascada Bigăr fost desemnată cea mai frumoasă din lume. Ulterior, jurnaliștii de la Huffington Post au publicat un articol pe baza topului întocmit de „The World Geography”, în care se spunea despre cascadă că este “un loc magic, desprins parcă din basme”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. Cât de agresiv poate fi acest cerșetor-statuie vivantă care a ajuns în parlament pe lista usr+,fiind votat de niște rătăciți.pune el la suflet ceva din România, dimpotrivă vrea să ne ducă cu preșul.

  2. un imbecil acest fomist usrist, care trăiește ca să mănînce ca orice biped primitiv. părinții tăi nu țiau dat educație și patriotism, te-au lăsat în voia soartei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate