ACTUALITATEDeputatul USR, Iulian Bulai: Eminescu ar fi votat „fără penali în funcții...

Deputatul USR, Iulian Bulai: Eminescu ar fi votat „fără penali în funcții publice”. Replica jurnalistului Mirel Curea: Poetul ar fi semnat și pentru „Fără tembeli în Parlament!”

Deputatul USR, Iulian Bulai, a avut un schimb indirect de replici cu jurnalistul Evz, Mirel Curea.

Cu ocazia Zilei lui Mihai Eminescu, Ziua Culturii Naționale, deputatul Bulai a scris pe facebook următorul mesaj: „Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:
– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.
– ar fi eliminat pensiile speciale.
– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.
– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.
– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.
La mulți ani, Mihai!”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Cea mai apreciată replică i-a aparținut jurnalistului Mirel Curea, de la Evenimentul Zilei: „Ați fi fost în mare încurcătură, pentru că poetul ar fi semnat și pentru „Fără tembeli în Parlament!””.

Comentariul lui Mirel Curea a fost de departe cel mai apreciat de vizitatorii paginii deputatul USR,  strângând peste 1.300 de reacții.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...