News ȘTIRI Iohannis: Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, adică o situație în...

Iohannis: Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, adică o situație în care cetățenii sunt obligați să stea la domiciliu

Președintele Klaus Iohannis spune că nu vede motive pentru „un așa-numit lockdown”, dar a făcut un nou apel pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară.

„Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, adică o situație în care cetățenii sunt obligați să stea la domiciliu”, spune Klaus Iohannis.

El a făcut un nou apel pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară.

„Vedem cum numărul de infectări e în creștere, dar subliniez ceea ce am mai spus: noi putem să stăpânim răspândirea epidemiei dacă respectăm acele reguli simple, arhicunoscute. Sunt lucruri atât de simple prin care putem să reușim să stăvilim răspândirea virusului”, conchide șeful statului.

În România s-a înregistrat miercuri un nou record de persoane infectate cu COVID-19 în 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate