ACTUALITATEIohannis: Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, adică o situație în...

Iohannis: Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, adică o situație în care cetățenii sunt obligați să stea la domiciliu

Președintele Klaus Iohannis spune că nu vede motive pentru „un așa-numit lockdown”, dar a făcut un nou apel pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară.

„Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, adică o situație în care cetățenii sunt obligați să stea la domiciliu”, spune Klaus Iohannis.

El a făcut un nou apel pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară.

„Vedem cum numărul de infectări e în creștere, dar subliniez ceea ce am mai spus: noi putem să stăpânim răspândirea epidemiei dacă respectăm acele reguli simple, arhicunoscute. Sunt lucruri atât de simple prin care putem să reușim să stăvilim răspândirea virusului”, conchide șeful statului.

În România s-a înregistrat miercuri un nou record de persoane infectate cu COVID-19 în 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite