ACTUALITATEIohannis: Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, adică o situație în...

Iohannis: Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, adică o situație în care cetățenii sunt obligați să stea la domiciliu

Președintele Klaus Iohannis spune că nu vede motive pentru „un așa-numit lockdown”, dar a făcut un nou apel pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară.

„Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, adică o situație în care cetățenii sunt obligați să stea la domiciliu”, spune Klaus Iohannis.

El a făcut un nou apel pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară.

„Vedem cum numărul de infectări e în creștere, dar subliniez ceea ce am mai spus: noi putem să stăpânim răspândirea epidemiei dacă respectăm acele reguli simple, arhicunoscute. Sunt lucruri atât de simple prin care putem să reușim să stăvilim răspândirea virusului”, conchide șeful statului.

În România s-a înregistrat miercuri un nou record de persoane infectate cu COVID-19 în 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate