ACTUALITATEIohannis a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu. Dan Barna, interimar la sănătate....

Iohannis a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu. Dan Barna, interimar la sănătate. Mai mulți lideri USR cer ieșirea de la guvernare

Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Premierul Florin Cîțu anunța mai devreme că miercuri i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Potrivit lui Cîțu, interimatul funcției va fi asigurat de către Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Deputatul USR-PLUS Ionuț Moșteanu declară că are mulți colegi care susțin ieșirea USR de la guvernare. Este vorba despre o criză politică, iar ordinul publicat marți e „un pretext”, declară deputatul.

Întrebat dacă vrea USR să iasă de la guvernare, Ionuț Moșteanu a spus că „orice variantă este pe masă, sunt colegi care susțin ieșirea de la guvernare”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Miercuri urmează să aibă loc o discuție în birourile reunite.

În ce privește demiterea lui Vlad Voiculescu, liderul USR-PLUS s-a declarat surprins, în condițiile în care la discuția de luni, referitoare tot la Voiculescu, „părea că lucrurile sunt clare”.

Întrebat, de asemenea, dacă se poate spune că în acest moment există o criză politică, Ionuț Moșteanu a răspuns: „putem spune. E o surpriză că a fost demis (Vlad Voiculescu – n.r.) fără o discuție în coaliție”.

În ce privește portofoliul de la Ministerul Sănătății, deputatul a declarat că structura Guvernului este decisă și rămâne în picioare.

„Suntem parteneri loiali și vrem să fim tratați ca atare”, a adăugat Moșteanu.

În ce privește ordinul publicat marți, deputatul a spus că a existat o lipsă de sincronizare, dar nu crede ca acest aspect să fi înclinat decisiv balanța: „mi se pare un pretext”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate