ACTUALITATEIohannis a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu. Dan Barna, interimar la sănătate....

Iohannis a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu. Dan Barna, interimar la sănătate. Mai mulți lideri USR cer ieșirea de la guvernare

Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Premierul Florin Cîțu anunța mai devreme că miercuri i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Potrivit lui Cîțu, interimatul funcției va fi asigurat de către Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Deputatul USR-PLUS Ionuț Moșteanu declară că are mulți colegi care susțin ieșirea USR de la guvernare. Este vorba despre o criză politică, iar ordinul publicat marți e „un pretext”, declară deputatul.

Întrebat dacă vrea USR să iasă de la guvernare, Ionuț Moșteanu a spus că „orice variantă este pe masă, sunt colegi care susțin ieșirea de la guvernare”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Miercuri urmează să aibă loc o discuție în birourile reunite.

În ce privește demiterea lui Vlad Voiculescu, liderul USR-PLUS s-a declarat surprins, în condițiile în care la discuția de luni, referitoare tot la Voiculescu, „părea că lucrurile sunt clare”.

Întrebat, de asemenea, dacă se poate spune că în acest moment există o criză politică, Ionuț Moșteanu a răspuns: „putem spune. E o surpriză că a fost demis (Vlad Voiculescu – n.r.) fără o discuție în coaliție”.

În ce privește portofoliul de la Ministerul Sănătății, deputatul a declarat că structura Guvernului este decisă și rămâne în picioare.

„Suntem parteneri loiali și vrem să fim tratați ca atare”, a adăugat Moșteanu.

În ce privește ordinul publicat marți, deputatul a spus că a existat o lipsă de sincronizare, dar nu crede ca acest aspect să fi înclinat decisiv balanța: „mi se pare un pretext”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...