ACTUALITATEInfuzie masivă pentru „industria morții”: fosta nevastă a patronului Amazon a donat...

Infuzie masivă pentru „industria morții”: fosta nevastă a patronului Amazon a donat 275 de milioane de dolari pentru Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de avorturi din lume

Fosta soție a lui Jeff Bezos, patronul gigantului Amazon, MacKenzie Scott a decis să doneze 275 de milioane de dolari către rețeaua Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de avorturi din lume, informează Reuters.

Donaţia, care face parte din angajamentul lui Scott de a oferi cea mai mare parte a averii sale a fost făcută către biroul naţional al Planned Parenthood (PP) şi 21 de filiale regionale, a anunţat organizaţia.

Conform sursei citate, această donație este cea ma mare sumă primită de la un singur donator în istoria de peste 100 de ani a organizaţiei avortive.

Rețeaua „Planned Parenthood” este binecunoscută pentru lobby-ul agresiv pro avort, la toate nivelele. În 2018, cei de la „Planned Parenthood” au cerut celor de la Disney să introducă un personaj animat care să „facă avort”, conform The Independent.

În timpul administrației republicane a lui Donald Trump, Guvernul SUA a tăiat accesul firmei pro avort la fonduri federale, considerând că avortul nu este în categoria „planificare familială”.

Decizia a fost anulată de administrația Biden.

PP este reprezentat în România prin Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS) – unul din cei mai vehemenți lobby-iști în favoarea orei de educație sexuală.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Aici este cu dus-întors. Bun, avortul este rău, nașterea este bună. Dar ce te faci cu familiile care fac copii dar nu au cu ce să-i crească? Faci copii ca să fie făcuți? Nu-i avem pe croncănitori care doar asta fac? Pe lângă furtișaguri, jafuri, minciuni, mizerie….

    • Cine stabilește cât e nevoie pentru a crește un copil? Și la cât e nivelul? Unii au nevoie de mai puțin, alții de mai mult. După logica asta, românii ar fi dispărut, pentru că majoritatea strămoșilor noștri au trăit în sărăcie și nu ar fi trebuit să se nască.

      Poziția dvs este a unui om fără Dumnezeu: nu suntem noi în măsură să decidem cine trăiește și cine nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate