ACTUALITATEIncendiul de la Piatra Neamț. Reacție în fața MAI și a Ministerului...

Incendiul de la Piatra Neamț. Reacție în fața MAI și a Ministerului Sănătății: Respectați recomandările oficiale….și ardem cu toții în spitale!

Un protest spontan a avut loc aseară, după incendiul de la Piatra Neamț, în urma căruia și-au pierdut viața 10 persoane și alte șapte au fost rănite.

Un grup de tineri a mers în fața Ministerului de Interne și a Ministerului Sănătății cu un banner pe care se putea citi: „Respectați recomandările oficiale… Și ardem cu toții în spitale”.

Tinerii, al căror grup se numește „Honor et Patria”, au publicat imaginea pe pagina lor de internet.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...