ACTUALITATE Incendiul de la Piatra Neamț. Reacție în fața MAI și a Ministerului...

Incendiul de la Piatra Neamț. Reacție în fața MAI și a Ministerului Sănătății: Respectați recomandările oficiale….și ardem cu toții în spitale!

Un protest spontan a avut loc aseară, după incendiul de la Piatra Neamț, în urma căruia și-au pierdut viața 10 persoane și alte șapte au fost rănite.

Un grup de tineri a mers în fața Ministerului de Interne și a Ministerului Sănătății cu un banner pe care se putea citi: „Respectați recomandările oficiale… Și ardem cu toții în spitale”.

Tinerii, al căror grup se numește „Honor et Patria”, au publicat imaginea pe pagina lor de internet.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate