ACTUALITATEIncendiul de la Piatra Neamț. Reacție în fața MAI și a Ministerului...

Incendiul de la Piatra Neamț. Reacție în fața MAI și a Ministerului Sănătății: Respectați recomandările oficiale….și ardem cu toții în spitale!

Un protest spontan a avut loc aseară, după incendiul de la Piatra Neamț, în urma căruia și-au pierdut viața 10 persoane și alte șapte au fost rănite.

Un grup de tineri a mers în fața Ministerului de Interne și a Ministerului Sănătății cu un banner pe care se putea citi: „Respectați recomandările oficiale… Și ardem cu toții în spitale”.

Tinerii, al căror grup se numește „Honor et Patria”, au publicat imaginea pe pagina lor de internet.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...