ACTUALITATE Incendiul de la Piatra Neamț. Andrei Caramitru (USR) încearcă să ducă vina...

Incendiul de la Piatra Neamț. Andrei Caramitru (USR) încearcă să ducă vina spre BOR, ca și după Colectiv

Andrei Caramitru (USR) a scris pe facebook un text în care sugerează că victimele din incendiul de la Piatra Neamț nu au beneficiat de către transport aerian de urgență pentru că nu sunt ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române.

Caramitru face referire la faptul că ÎPS Pimen a fost transportat cu elicopterul de la Suceava la București, pe când acesta a fost depistat cu noul coronavirus.

USR-istul ignoră faptul că la Piatra Neamț nu există niciun heliport, singurul din județ aflându-se pe Muntele Ceahlău.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Supraviețuitorii incendiului de la Piatra Neamț sunt duși la Iași cu ambulanțele.

Elicopterul SMURD este pentru preafericiți de 90 de ani și pentru senatori cu cufureală. Nu pentru pulimea care moare arsă”, a scris Caramitru.

Reamintim faptul că și după incendiul de la Colectiv, au fost voci care au mutat atenția spre Biserica Ortodoxă Română.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate