ACTUALITATEIncendiul de la Piatra Neamț. Andrei Caramitru (USR) încearcă să ducă vina...

Incendiul de la Piatra Neamț. Andrei Caramitru (USR) încearcă să ducă vina spre BOR, ca și după Colectiv

Andrei Caramitru (USR) a scris pe facebook un text în care sugerează că victimele din incendiul de la Piatra Neamț nu au beneficiat de către transport aerian de urgență pentru că nu sunt ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române.

Caramitru face referire la faptul că ÎPS Pimen a fost transportat cu elicopterul de la Suceava la București, pe când acesta a fost depistat cu noul coronavirus.

USR-istul ignoră faptul că la Piatra Neamț nu există niciun heliport, singurul din județ aflându-se pe Muntele Ceahlău.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Supraviețuitorii incendiului de la Piatra Neamț sunt duși la Iași cu ambulanțele.

Elicopterul SMURD este pentru preafericiți de 90 de ani și pentru senatori cu cufureală. Nu pentru pulimea care moare arsă”, a scris Caramitru.

Reamintim faptul că și după incendiul de la Colectiv, au fost voci care au mutat atenția spre Biserica Ortodoxă Română.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...