ACTUALITATEIncendiul de la Matei Balș a făcut a ȘAPTEA victimă

Incendiul de la Matei Balș a făcut a ȘAPTEA victimă

O femeie de 67 de ani care a fost transferată în alt pavilion din spital este a șaptea victimă a incendiului de la Matei Balș, scrie Mediafax.

Ministerul Sănătății precizează că pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecție cu SARS Cov-2, dar stabilă, și prezenta comorbidități. Conform informării primite de Ministerul Sănătății, imediat după incendiu, pacienta a fost mutată într-o sectie ATI a aceluiași spital.

Pacienta s-a decompensat relativ rapid și a fost intubată. A decedat în această dimineață.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

În această situație, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului, precizează Ministerul.

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineață într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş.

Inițial autoritățile au anunțat trei victime, iar un pacient în stare gravă a fost intubat, dar a murit şi el. O altă victimă a fost descoperită mai târziu, la locul incendiului.

Ulterior, un bărbat de 70 ani, dependent de presiune continuă la nivelul căilor respiratorii a murit sâmbătă.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate