ACTUALITATEIncendiu Matei Balș | George Simion anunță proteste: Dacă până sâmbătă la...

Incendiu Matei Balș | George Simion anunță proteste: Dacă până sâmbătă la ora 17:00 nu avem nicio demisie, AUR va fi în fața Ministerului Sănătății

Co-președintele AUR, George Simion, a anunțat că dacă nimeni nu-și va asuma vina pentru incendiul de la „Matei Balș”, până sâmbătă la ora 17:00, formațiunea pe care o conduce se va prezenta în fața Ministerului Sănătății pentru proteste.

„Dacă până mâine la ora 17:00 nu avem nicio demisie, AUR va fi în fața Ministerului Sănătății”, a anunțat Simion.

Această reacție vine după ce, mai devreme, formațiunea AUR a cerut oficial demisia Ministrului Vlad Voiculescu, a șefului DSU Raed Arafat și a managerului de la „Matei Balș”.,

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a cerut demiterea Secretarului de Stat Raed Arafat.

„Demisia principală a domnului Raed Arafat. Este deja al treilea eveniment la care nu dânsul niciodată: dacă punem și Colectiv, avem patru, dacă punem și Sutghiol avem cinci, dacă punem și Munții Apuseni avem șase.

Solicit demiterea domnului Raed Arafat”, a spus ea în fața Spitalului „Matei Balș”, unde nu a fost lăsată să intre.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate