joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEÎncă 4.081 de copilaşi sărmani aşteaptă ca părintele Dan Damaschin să îi...

Încă 4.081 de copilaşi sărmani aşteaptă ca părintele Dan Damaschin să îi pregătească pentru noul an şcolar. „Nu ne lăsaţi acum!”

Campania „Grăuntele de Muştar”, organizată de părintele Dan Damaschin, este în plină desfăşurare cu o săptămână înainte de începerea noului an şcolar. Obiectivul principal este cel de a echipa corespunzător 10.233 de copii până pe 11 septembrie.

Din acest număr au mai rămas 4.081 de copii care aşteaptă să primească rechizite, iar părintele cunoscut în toată ţara pentru faptele bune pe care le face are nevoie de ajutorul nostru.

„Dragilor, zilnic sunt tot întrebat dacă mai pot sau cum reușesc să fac față la atâția copilași sărmani. Trebuie să recunosc că, cu astfel de mesaje, avem garanția că suntem pe drumul cel bun și că nu există fericire mai mare decât aceea de a te jertfi pentru cei sărmani. Desigur, când te gândești la cât timp i-a trebuit unui om nu tocmai mare să adune atâta dărnicie și ce eforturi de uriaș a făcut pentru fiecare leuț pus deoparte, chiar că te simți un mic copil, din toate punctele de vedere”, spune părintele Dan Damaschin.

Peste jumătate de milion de euro pentru echiparea copiilor ce provin din familii defavorizate

În urmă cu două săptămâni a început Campania „Grăuntele de Muştar”, iar voluntarii Asociaţiei „Glasul Vieţii” merg aproape zilnic în satele din judeţul Iaşi pentru a le oferi copilaşilor ce provin din familii defavorizate şansa la o nouă viaţă.

Până la momentul actual, 6.152 de copii au primit un ghiozdan, încălţăminte, haine şi produse de igienă. Costul pentru echiparea unuia este de 60 de euro, ceea ce înseamnă că suma finală pentru echiparea celor 10.233 de micuţi este de aproximativ 600.000 de euro.

„Au fost 10.233 şi mai avem 4.358 de copilaşi fără înger păzitori. Cu ajutorul oamenilor dragi am reuşit să acoperim cheltuielile pentru 5.875 de copii sărmani, însă lista noastră este tare lungă şi mai avem încă 4.358 de micuţi ce aşteaptă să primească în dar speranţă. La început de an şcolar, le oferim micuţilor haine, ghetuţe, ghiozdane şi produse de igienă, ca să fie curaţi, demni şi fericiţi”, spune părintele Dan Damaschin.

„Până pe 10 septembrie, cu ajutorul lui Dumnezeu, toţi cei 10.233 de copilaşi vor fi îmbrăcaţi”

O săptămână mai este până la începerea noului an şcolar, iar părintele Dan Damaschin ne cere ajutorul pentru a putea îndeplini scopul Campaniei „Grăuntele de Muştar”.

Sursa: Facebook Preot Dan Damaschin

Părintele şi voluntarii săi depun o muncă intensă pentru a ajunge în fiecare sat din judeţul Iaşi, însă rezultatul final este chiar rodul muncii lor. Unii dintre aceştia stau chiar şi până la miezul nopţii la Depozitul Faptelor Bune, pentru a umple microbuzele cu pachetele necesare.

„Noi începem munca pe la ora şapte dimineaţa şi terminăm seara, pe la opt, nouă. Băieţii stau la depozit şi până la miezul nopţii pentru a umple microbuzele cu pachete. Până pe 10 septembrie, cu ajutorul lui Dumnezeu, toţi cei 10.233 de copilaşi vor fi îmbrăcaţi. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, nu ne lăsaţi acum şi împreună vom putea duce toţi copiii la şcoală, curaţi, îmbrăcaţi şi demni”, adaugă părintele Dan Damaschin în legătură cu echiparea celor 10.233 de copii pentru noul am şcolar.

Cei care vor să sprijine proiectul se pot înscrie aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE