marți, martie 28, 2023
ȘTIRIIGSU a publicat lista adăposturilor de protecție civilă unde ne putem ascunde...

IGSU a publicat lista adăposturilor de protecție civilă unde ne putem ascunde în caz de atac aerian asupra României. Câte astfel de spații are Bucureștiul | DOCUMENT

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a publicat lista adăposturilor de protecție civilă din întreaga țară, informează fanatik.

Conform documentului, este de vorba de 4358 de astfel de spații, care i-ar putea găzdui pe oameni în caz de atac aerian asupra României.

Din păcate, nu toate localitățile au astfel de adăposturi, situația cea mai gravă fiind în mediul rural, unde, cu câteva excepții, nu există așa ceva.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Sunt județe cu foarte puține adăposturi, despre care nu se știe în ce stare se află. Astfel, cele mai puține refugii sunt în județul Ialomița, numai 13 la număr. Trei dintre ele sunt în Urziceni, cinci la Slobozia, trei la Fetești și două la Țăndărei.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Nici Vrancea nu stă mai bine, de asemenea, cu 13 adăposturi, nouă dintre ele fiind în principalul oraș, Focșani, trei la Adjud și unul singur în Panciu. Alba are 15 refugii, în timp ce Călărași a raportat 23. Potrivit listei, în Hunedoara ar fi 25 de adăposturi.

O explicație ar putea-o constitui faptul că autoritățile au considerat că cel mai mare risc de bombardament îl prezintă orașele mari sau unde se află capacități industriale și militare semnificative.

În București sunt peste 1.100 de astfel de buncăre. Din păcate, cartiere foarte aglomerate, precum Crângașiul au prevăzut un singur astfel de adăpost. Lista completă o puteți consulta mai jos.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Nu exista loc unde te poti ascunde de un atac NUCLEAR. razboiul va fi devastator. de ce credti ca putorile au buncare. cred ca singurul loc de protectie este sub buncarul imens de sub casa (osandarii) poporului.

  2. Eu mi-aș fi dorit să avem, ca ȚARĂ, oameni de stat care să EVITE bombardarea României. Romania nu a avut niciun OM de STAT, din 1989 încoace. Rog să nu faceți confuzie între conceptele om de stat și om politic.
    Din păcate pentru România, NU a avut nici clerici dedicați trăirii autentice a Credinței Ortodoxe. Altfel, nu am fi avut parte de ipostaza ridicolă (ca să nu spun mai mult) în care șeful administrației BOR face plecăciune în fața președintelui țării pentru o zdrăngănea (decorație) pentru faptul că a interzis credincioșilor ortodocși Sf. Taine, închizând bisericile în 2020. Rog nu confundați CABOTINISMUL cu Credința Ortodoxă. Sunt destui clerici care fac acest lucru. Cu atât mai mult simplii credincioși care cred că ierarhul x sau y este un mare apărător al Ortodoxiei dacă a ieșit SPORADIC în public fie să acuze puterea politică, fie să o laude, după cum a primit ordin de la șeful său administrativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate