ACTUALITATEIași | Șofer oprit să mai conducă autobuzele CTP după ce a...

Iași | Șofer oprit să mai conducă autobuzele CTP după ce a pus pe parbriz afișe împotriva vaccinului

Un șofer din cadrul Companiei de Transport Public (CTP) Iași riscă să fie sancționat după ce a pus în parbrizul autobuzului pe care îl conducea mai multe afișe cu mesaje împotriva vaccinării, informează Agerpres.

„Șoferul a fost oprit ieri (miercuri -n.r) de angajații de la serviciul Siguranța Circulației, a fost pus să dea jos afișele. A fost o inițiativă proprie. Astăzi a încercat din nou să pună afișele și să iasă la stradă. A fost oprit.

Nu i s-a mai permis să iasă pentru că nu a respectat regulamentul de ordine interioară. Temporar lucrează ca șofer de parc. Urmează să fie cercetat disciplinar întrucât nu are voie să afișeze în mijloacele de transport un afiș neautorizat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Funcție de gravitatea faptei riscă și o sancțiune de maxim 10% pe o perioadă de trei luni. În cazul în care repetă, poate fi și concediat, dar nu pentru că a postat mesajul, ci pentru că nu era autorizat să pună orice mesaj în autobuz fără aprobarea conducerii instituției sau a altor factori de decizie.”, a declarat Cristian Stoica, directorul CTP Iași.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Libertatea de expresie este garantata in Constitutie, jigodiilor! Au murit tineri pentru asta, in Decembrie 1989, bah nenorocitilor! Daca ar fi pus afis cu “Vaccinati-va!” ar fi fost premiat! Poporul asta suporta cat suporta dar si cand se porneste sa va fereasca Dumnezeu!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...