sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEHunter Biden, fiul președintelui SUA, acuzat de trafic de persoane. Acesta a...

Hunter Biden, fiul președintelui SUA, acuzat de trafic de persoane. Acesta a fost implicat într-o rețea de prostituție din Rusia și Ucraina. Ce spune Joe Biden?

Hunter Biden s-ar putea confrunta cu acuzații de trafic de persoane pentru că a transportat prostituate peste granițele de stat și le-a plătit cu cecuri presupuse pentru „servicii medicale”, scriu Daily Mail si Washington Examiner, citate de MariusTuca.ro.

Fiul actualului lider al Statelor Unite a cheltuit peste 30.000 de dolari pe escorte, multe dintre acestea fiind legate de adrese de e-mail ruse „.ru” și care au lucrat cu o „agenție exclusivă de modele” numită UberGFE pe o perioadă de 3 luni și jumătate, între noiembrie 2018 și martie 2019.

Hunter a scris cecuri unei femei ucrainene pe nume Ekaterina Moreva, care a fost numită în rapoartele băncilor pentru activitate suspectă, arată documentele. Un raport de activitate suspectă (SAR) depus de J.P. Morgan Chase a semnalat tranzacții care o implică Moreva după ce a primit zeci de mii de dolari de la compania lui Hunter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Fotografii de pe iPhone-ul lui Hunter arată că acesta a scris cecuri (transformate în așa-zisă plată pentru servicii medicale) prostituatelor furnizate de Moreva, al cărei site oferă „experiențe amoroase”. Videoclipurile și imaginile îl arată pe Hunter ajutând la transportul acestor femei din Boston la New York pentru o noapte desfrânată cu el. Acest lucru arată că ar putea fi vorba despre o infracțiune federală.

Tatăl său, președintele Joe Biden, a fost întrebat despre acest incident, s-a oprit să asculte întrebarea, dar apoi s-a prefăcut că nu a auzit nimic și și-a continuat discursul.

Senatorii republicani Chuck Grassley și Ron Johnsonau au cerut Departamentului de Justiție să investigheze finanțarea aparent „involuntară” de către Joe Biden a participării fiului său la UberGFE, într-o scrisoare. Republicanii spun că vor investiga în continuare cazul.

Cei doi senatori au declarat, într-un raport din 2020, că Hunter Biden a „trimis mii de dolari” persoanelor implicate fie în „tranzacții compatibile cu posibil trafic de ființe umane”, fie „potențială asociere cu prostituția”. Unele dintre femei „au transmis ulterior fonduri pe care le-au primit de la Hunter Biden către persoane din Rusia și Ucraina”, au spus senatorii.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Pic-pic, picătură cu picătură, dezvăluire cu dezvăluire, cât să te țină conectat la telenovelă, cu disprețul bine canalizat, deci inofensiv. Sigur, s-o fâsâi precum cu Epstein, dar atunci o apărea următoarea chestie și iar speranța că de data asta se va face dreptate. E periculos de-ajung oamenii să nu mai creadă că justiția Sodomei se va incrimina în sfârșit pe sine, cine știe de ce-ar fi apoi în stare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE