duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATERăsturnare de situație la Petroșani: Cristian Cațan (AUR) urcă pe locul 2...

Răsturnare de situație la Petroșani: Cristian Cațan (AUR) urcă pe locul 2 în sondaje și atacă fotoliul de primar!

Cu câteva zile înainte de alegerile locale, la Petroșani se conturează o finală între actualul primar, Tiberiu Iacob-Ritzi (PSD), respectiv Cristian Cațan (AUR).

Potrivit unor zvonuri ale unor surse apropiate de PSD, s-ar fi comandat un sondaj la nivelul județului Hunedoara, în urmă cu câteva săptămâni. Deși rezultatele sondajului nu s-au făcut publice, s-au scurs totuși informații care s-au dispersat rapid printre membrii partidelor politice din zonă. La Petroșani, sondajul ar fi rezultat în felul următor:

Tiberiu Iacob – Ritzi (PSD) 42%

Cristian Cațan (AUR) 34%

Cosmin Rădescu (PNL) 18%

Alții 6%

De altfel, Cristian Cațan, liderul AUR Petroșani, a făcut referire cu privire la acest sondaj într-un live pe pagina sa de Facebook și a îndemnat cetățenii Municipiului Petroșani să iasă la vot.

Contactat de redacția R3media, candidatul AUR la Primăria Municipiului Petroșani a avut un punct de vedere cu privire la aceste zvonuri: „Într-adevăr, din ce se aude, am urcat vertiginos în sondaje la Petroșani. Suntem pe locul doi, în coasta primarului. Sigur, nu este o surpriză pentru mine! Acesta este rezultatul unei munci serioase, perseverente, în ultimii doi ani și jumătate, de când construiesc la Petroșani. În realitate, suntem mult mai aproape de locul unu, întrucât vorbim de un așa-zis „vot tăcut”. Fiind instaurată o frică la nivelul Municipiului Petroșani, cu un primar de peste 17 ani în funcție, este puțin probabil să spui, atunci când ești angajat la primărie, spital sau ești antreprenor, că votezi cu altcineva decât primarul, când te contactează o casă de sondaje. Așadar, îndemn oamenii să iasă la vot, căci ne mai trebuie câteva sute de voturi să reușim o victorie istorică la Petroșani, duminică, pe 9 iunie!”.

La alegerile locale din 9 iunie, la Petroșani s-au înscris cei mai mulți candidați din Valea Jiului, nu mai puțin de nouă pentru funcția de primar: Tiberiu Iacob -Ridzi (PSD), Cosmin Rădescu (PNL), Cristian Cațan (AUR), Marcel Oanță (Forța Dreptei), Mihai Radu Roșca (PNCD), Emanuel Ene Filip (S.O.S.), Dorina Niță (independentă), Florin Dan Nicolescu (independent) și Laurențiu Pop (independent).

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE