duminică, iunie 4, 2023
ȘTIRIHelmuth Duckadam, legenda fotbalului românesc, vaccinat cu trei doze, la Digi: Trăim...

Helmuth Duckadam, legenda fotbalului românesc, vaccinat cu trei doze, la Digi: Trăim într-o dictatură medicală/ Despre cazul Djokovici: Daca ministrul vrea sa anuleze o hotărâre judecătorească înseamnă că nici medicală nu mai e, ci e dictatură

Helmuth Duckadam, supranumit „Eroul de la Sevilla” și primul goalkeeper din istorie care a apărat patru lovituri de la 11 metri, consecutiv, într-un meci, a vorbit despre cazul Novak Djokovici la Digi Sport.

Fostul mare sportiv nu s-a ferit să spună cuvinte tari, vorbe pe care trustul Digi se ferește să le permită în cadrul emisiunilor sale.

Duckadam a spus că lumea trăiește într-o „dictatură medicală”, spre stresul evident al realizatorului Dan Filoti.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Trăim într-o dictatură medicală. Eu nu am văzut așa ceva, trupe trăgeau cu gloanțe de cauciuc în mii de demonstranți”, a spus Duckadam, cu referire la protestele de acum ceva vreme din Olanda.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În ceea ce privește cazul Djokovici, care a câștigat în instanță dreptul de a rămâne în Australia, Duckadam a fost fără ocolișuri: „Dacă ministrul vrea să anuleze o hotărâre judecătorească înseamnă că nici medicală nu mai e, ci e dictatură”.

Fostul mare portar se referă la posibilitatea ca Djokovici să fie deportat din Australia, dacă Ministrul pentru Imigrări decide acest lucru, în ciuda hotărârii judecătorești.

O poziție asemănătoare a avut și fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu. Olteanul a spus că a înțeles reacția tatălui lui Djokovici, Srdjan, după ce a văzut prin ce a trecut numărul 1 mondial.

„Eu când am văzut că Djokovici acceptă ca el să fie judecat de cei de acolo m-am închinat. Eu credeam că n-are nicio șansă. Ce reacție a avut tatăl lui Djokovici? Păi daca vezi ce i se întâmplă te aduce și la disperare”, a spus Ion Crăciunescu.

Ceea ce este remarcabil este că atât Helmuth Duckadam cât și Ion Crăciunescu sunt vaccinați.

Intervențiile celor doi nu i-au picat moderatorului Dan Filoti, care a schimbat subiectul.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Clar ca nu i-au picat bine lui Dan Filoti din moment ce televiziunea a primit o grămadă de bani sa inducă panica și sa ajute la instaurarea dictaturii medicale, oricum majoritatea oamenilor indiferent ca s-au vaccinat sau nu au realizat care este adevarul și nu se vor mai supune sistemului corupt. Oamenii care au murit în spitale au murit majoritatea pentru ca nu și-au mai primit medicamentele pentru patologiile deja existente, vedeți statistici, 85% din bolnavii de cancer din 2019, au murit în 2020. Ca sa mu mai zic ca fiecare dintre noi cunoaște cazuri în care oameni bătrâni morți de alte boli au fost trecuți de covid…… Ar trebui sa vina vremea în care cei ce au profitat sa plătească cu vârf și îndesat. Dacă ar fi așa grav cum se spune ar mai face medicii Christmas party de 200 de persoane? Păcat ca oamenii de rând au de suferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate