ACTUALITATEGuvernul, în frunte cu Florin Cîțu, va folosi mesaje „pro-vaccinare” la TV...

Guvernul, în frunte cu Florin Cîțu, va folosi mesaje „pro-vaccinare” la TV de natură emoțională, pentru a-i convinge și pe cei „neatinși” de argumentele raționale ale vaccinării

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) va recomanda posturilor de televiziune și radio difuzarea unor spoturi video și audio, în cadrul unei campanii despre vaccinare care va fi lansată de Guvern, informează Rost. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea, a detaliat despre ce este vorba în aceste spoturi.

„La acest demers participă premierul, va provoca miniștri ai Cabinetului și fiecare urmează să se filmeze într-un cadru inedit, la o terasă, alături de familie sau mergând pe stradă, în care vor prezenta ceea ce conține vaccinul din perspectiva fiecăruia. Și eu și secretarul de stat Andrei Baciu am făcut un asemenea material, pe plajă, în care spunem ce conține vaccinul pentru noi.

Aici vorbim de a da o tușă personală beneficiilor pe care fiecare le așteaptă în urma vaccinării, lăsând la o parte partea medicală propriu-zisă. Avem nevoie de a arăta partea emoțională, pentru că această pandemie nu a venit numai cu consecințe medicale, ci și cu multe alte consecințe de natură socială, emoțională.”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Așadar, pentru cei ce nu au fost convinși de „argumentele raționale” ale vaccinări, autoritățile vor veni cu un program ce caută să convingă prin emoții, prin ipostaze filmate ale unei normalități trăite până de curând.

Cum vor suna mesajele care vor fi promovate la TV, de către prim-ministru și alți miniștri?

 • „vaccinul conține libertatea de circula fără a mă mai supune unor restricții”;
 • „siguranța deplină de a-mi trimite copilul la școală”;
 • „siguranța de a-mi vizita părinții fără să fiu îngrijorat că aș putea să le transmit această infecție”;
 • „dorința de a viziona un film la cinema”;
 • „dorința de a vedea oamenii râzând fără măști”.

Textul integral al legii poate fi citit aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

9 COMENTARII

 1. Ghiță la pârnaie.de când câțu este o mare personalitate,de când lucra la bancă și paria contra leului? parcă reclamele provaccin au fost interzise de CNA sau a fost o minciună?nu ne vaccinăm numai așa de-ai dracului și Ro-exit.

 2. Totu-i perfect, tovarase ministru/ Totu-i perfect, totu-i perfect

  Doar un defect, tovarase ministru/ Se intampla cate-un mic defect

  Cota o preda, cu mic si mare/ Insa pe drum, cota dispare

  Incolo aici, tovarase ministru/ Totu-i perfect, totu-i perfect

  Helau, helau da-mi ministieru’/ Hrishciov aishi la apirat

  Da-mi pi Ghiorghiu, pi premieru/ Asculti ba cum miergi-n stat?

  Totu-i perfect in RPR, stapane / Totu-i perfect, totu-i perfect

  Dar uneori avem si noi, stapane/ Pe ici, pe colo, un defect

  Toti muncitorii fac sfortari/ Dar nu ne dau acumulari

  Taranii dau cotele, dar/ In drum spre noi ele dispar

  Contribuabilii platesc/ Dar perceptorii nu-i gasesc

  (de la Jean Moscopol citire)

 3. Adica taranoiul asta prost de bubuie a ajuns sa dea exemple de rationalitate romanilor?! Unde era el si familia lui in 45 si cu ce se ocupau?
  Si care ar fi rationalitatea “argumentelor”? Ca porcaria lor este facuta in 3 luni si are permisie de urgenta in folosire?
  Ion Cristoiu: Se profilează deja o guvernare dezastruoasă, cea mai proastă guvernare din postdecembrism.Florin Cîţu, zis şi Cîţu-Mîţu, e un dezastru în sine, ca persoană, d-apoi ca premier.
  Cristoiu greseste cind reduce problema doar la postdecembrism. Cred ca trebuie sa cautam bine in istorie ca sa gasim alta mai proasta!

 4. Iata in traducere din romana guvernului in romana noastra a poporului mesajele:
  -vaxinarea conditioneaza libera circulatie
  -vaxnarea conditioneaza prezenta la scoala a copiilor
  -vaxinarea conditioneaza vizitarea parintilor
  -vaxinarea conditoneaza vizionarea unui film la cinema
  -vaxinarea conditioneaza renuntarea la masca
  Asadar urmeaza miniserialul tv “Cum ciripesc eu ce zic altii!” .

 5. Sunt curios daca exista clauze in PNRR vs UE legate de nivelul de vaccinare al populatiei si de masurile anti-COVID. Foarte curios

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate