miercuri, aprilie 17, 2024
ȘTIRIUPDATE: Guvernul a retras articolul care putea institui certificatul verde!

UPDATE: Guvernul a retras articolul care putea institui certificatul verde!

ACTUALIZARE 21:05 Articolul care reglementa certificatul verde la nivel național a fost retras din OUG-ul pe care Guvernul îl discuta miercuri și care a stârnit proteste, informează Realitatea TV.

„Chiar în acest moment, OUG despre care s-a spus aseară ca a fost adoptata <<noaptea ca hoții>> a plecat spre Monitorul Oficial. Ea nu a fost publicată până astăzi. A fost aprobată aseară în ședința de guvern, cu observațiile de la Ministerul Justiției, sub rezerva integrării in ordonanta”, a anunțat Anca Alexandrescu, în exclusivitate, la Culisele statului paralel.

„Cei de la STS nu pot integra doua certificate verzi in acelasi timp. A pornit o nebunie intreaga, cand, în această dimineață s-au adunat să lucreze. (…)”.

Pentru demnitatea, umană, solidaritate, nediscriminare, stat de drept, drepturile omului.

Ordonanța nu are nicio legatura cu varianta aparuta până acum drept variantă de lucru.

În OUG aprobată aseară de Guvern, obținută și consultată de jurnaliștii Realitatea PLUS, nu se menționează nimic de certificatul COVID la nivel național si nu se mai regăsește nici partea cu modificările ulterioare la certificat ce se pot face prin hotărâri de guvern.

Aceasta era problema pe care o contestau, pentru că lumea se temea că vor putea să ne ia din drepturi și libertăți în urma unor documente aprobate prin hotărâre de guvern, adică nu prin lege. de care se temeau A dispărut această prevedere din OUG care a plecat spre Monitorul Oficial. Certificatul de vaccinare la nivel național este valabil până la 30 decembrie 2022”, a explicat Anca Alexandrescu, vineri seară, la Culisele statului paralel.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Sute de persoane au protestat, pe model canadian, pentru a protesta împotriva posibilei adoptări, pe ascuns, a certificatului verde pentru toate activitățile la nivel național, informează B1 TV.

La câteva ore de la începerea protestului, George Simion a anunțat că se alătură demersului, a menționat sursa citată.

Manifestanții contestă OUG-ul care ar fi pe masa lui Nicolae Ciucă, prin care s-ar legifera certificatul verde COVID, după ce acesta nu a mai fost votat în Parlament.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Proiectul de Ordonanță de Urgență a fost publicat pe site-ul Guvernului României.

Potrivit avocatului Elena Radu, care s-a alăturat cauzei, „dacă se adoptă acest OUG, el va avea statut de lege, iar Guvernul, prin HG va putea să restrângă ORICE activitate – și tot ce facem noi se reflectă într-o activitate prin Hotărârea de Guvern”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Este vorba despre aceste paragrafe:

3.La articolul 1, după alineatul (12) se introduce un nou alineat, alin. (121 ), cu următorul cuprins: „(121 ) Persoanelor vaccinate cu schemă completă de vaccinare care au efectuat și doza opțională suplimentară li se eliberează, la cerere, un nou certificat, după fiecare doză de vaccin efectuată.”

4.La articolul 1 după alineatul (12.1 ), se introduce un nou alineat, alin. (12.2 ), cu următorul cuprins:

„(12.2 ) Regulile de acceptare a certificatelor se stabilesc după cum urmează: a) pentru intrarea pe teritoriul României, prin Hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență; b) pentru desfășurarea activităților pe teritoriul național, se stabilesc prin Hotărâre a Guvernului.

George Simion, copreședintele AUR, a anunțat că va lua parte la protestul de joi seara, iar manifestațiile vor continua și în weekend.

„Hoții vor să dea un OUG noaptea așa că diseară ieșim în Piața Victoriei iar pe 27 februarie va ieși iar AUR în stradă pentru facturi, prețuri și DREPTATE!

(…) Lăsați localitatea voastră în comentarii (inclusiv de peste hotare) și spuneți-ne dacă ne vedem duminică, 27, la Universitate într-o coloană mare precum în Canada”, a transmis Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. deci credeti ca aveti puterea “votului”? hahaha!sts voteaza pe prezennta naivilor care cred asta. asa si dictatorul ne voia PE TOTI LA VOT. CA SA JUSTIFICE “DEMOCRATIA”. Cea mai mare palma data guwernerului a fost la ultimul “vot” cand romanii treziti AU REFUZAT!

  2. Rasa mami voastre. Astia trebuie ținuti mine și loviți cu stampila. Toți politicienii și b partidele politice din acestui doi ani care au lucrat împotriva poporului. Faceți liste cu ei s-au sa nu amintim periodic. Niste scursuri și niște libidinoși trădători de neam sau țară.

  3. da, dar oug a ramas? este foarte grasv. asta inseamna ca guwernerul poate conduce prin hg de acum incolo? oug trebuie sa cada cu totului tot. este o abominatie.

  4. cand pandemia era oricum moarta, si certificatul practic ingropat, unii s-au gandit sa capitalizeze politic asta. Destul de urat. Crede cineva ca guvernul s-a speriat de 3 muste care au claxonat la semafor..
    Romanii au fost mai inteligenti ca altii, rezistenta s-a facut prin NEVACCINARE. Este unica forma de rezistenta, de aia nu s-a putut introduce certificatul nazist, pentru ca nu au fost minim 70% gauriti, nu iesitul in strada, care s-a vazut in alte tari cata valoare are: ZERO.

    • pe ei nu ii intereseaza vaxxul neaparat. ii intereseaza codul qr! inregimentarea noastra catre noua societate tip china de credit social. o abominatie. lagarele vor fi oriunde vor dori ei. daca nu esti sups statului – ca de exemplu sa accepti ca staul iti detine copiii – creditul social va disparea de pe cipul pe care il vei avea in telefon sau sub piele – cod de bare exact marca satanei din apocalipsa. fafa credit social, nu vei mai putea munci, nu vei mai putea invata, nu vei mai putea sta intr-un loc decent – pentru ca proprietatea vadisparea – nu vei mai avea nimic si vei fi fericit este sloganul noii ordini mondial. viitorul este crancen, daca nu ne trezim rapid. se pare ca profetiile lui Arsenie Boca se implinesc pe zi ce trece….dorinta romansilor de a “calatori” si de a se “distra”, superficialitatea, lipsa gandirii si lipsa de educatie – asta ne-a adus aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE