ACTUALITATEGrupul de Comunicare Strategică, mesaj în Ajunul Crăciunului: Este interzisă organizarea și...

Grupul de Comunicare Strategică, mesaj în Ajunul Crăciunului: Este interzisă organizarea și participarea la mese festive și petreceri

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a reamintit, joi, că este interzisă organizarea și participarea la evenimente private, precum și deplasarea în grupuri formate din mai mult de șase persoane care nu fac parte din aceeași familie.

GCS a informat, joi, în Ajunul Crăciunului, prin intermediul unui comunicat de presă, că desi evoluția răspândirii coronavirusului este pe o pantă descendentă, pe perioada sărbătorilor de iarnă, rămân în vigoare următoarele  restricții:

  • este interzisă deplasarea persoanelor în grupuri formate din mai mult de șase persoane care nu fac parte din aceeași familie;
  • este interzisă organizarea și participarea la evenimente private (mese festive, petreceri etc.);
  • Este interzisă deplasarea cetățenilor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00 pe întreg teritoriul țării, cu excepția situațiilor motivate prevăzute de legislație, iar în localitățile aflate în carantină circulația persoanelor este permisă cu restricțiile stabilite de comitetele locale pentru situații de urgență;
  • Portul măștii de protecție este obligatoriu atât în spațiile deschise, cât și în cele închise.

Potrivit GCS, dacă în urmă cu o lună erau înregistrate aproximativ 60 de mii de persoane nou infectate într-o săptămână, la nivel național, săptămâna trecută au fost înregistrate sub 35 de mii de cazuri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT