ACTUALITATEGrecia | FOTO: O mănăstire aflată în Insula Evia a scăpat neatinsă...

Grecia | FOTO: O mănăstire aflată în Insula Evia a scăpat neatinsă deși focul a mistuit totul în jur

Mănăstirea Cuviosului David, din Insula Evia, a scăpat ca prin minune neatinsă de flăcări, deși totul în jur a fost mistuit de foc, relatează France 24.

Faptul în sine este cu atât mai miraculos cu cât cel puțin 150 de case și 12 sate au fost răvășite de flăcări, precizează sursa citată.

Pe Insula Evia, flăcările care au cuprins pădurea erau vizibile de la distanță. În acest context, trei monahi de la Mănăstirea Cuviosului David nu au vrut să părăsească locașul de cult, sub nicio formă, chiar dacă flăcările se apropiau.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Flăcările au 30-40 de metri și înconjoară mănăstirea. Ne sufocăm din cauza fumului”, a explicat unul dintre monahi. Dar rugăciunile le-au fost ascultate, pentru că focul s-a oprit chiar la intrarea în mănăstire.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate