miercuri, aprilie 17, 2024
ȘTIRIGică Hagi va juca din nou fotbal: la „meciul legendelor”, organizat de...

Gică Hagi va juca din nou fotbal: la „meciul legendelor”, organizat de Rangers

Gică Hagi va participa, sâmbătă, 26 martie, la „meciul legendelor”, organizat cu  ocazia a 150 de ani de la înființarea clubului Glasgow Rangers, la care evoluează și fiul său, Ianis.

Meciul  fost supranumit „al legendelor”, se vor înfrunta echipa „Legendelor lui Rangers” și o echipă a „Legendelor Mondiale”, informează gsp.ro.

Gheorghe Hagi a fost inclus în echipa „Legendelor Mondiale”  și  din echipă fac parte nume celebre precum Luis Figo, Roberto Carlos, Robert Pires.

Regele a confirmat prezența și este „curios” să-și testeze rezistența pe teren, la 58 de ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Mă duc să-mi văd copilul și joc un meci caritabil. Să văd dacă pot să mai alerg pe teren”, declarat Hagi, potrivit playsport.ro.

Scopul meciului este să adune câți mai mulți spectatori, banii din bilete fiind direcționați către victimele războiului dintre Rusia și Ucraina.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Rangers este una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din lume. A fost înființată în martie 1872. La meciul aniversar de sâmbătă, 26 martie, pe teren își vor mai face apariția alte nume sonore, precum Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols, Sasa Papac, anunță organizatorii.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Hai, Gică!

    La 57 ani, o lună și trei săptămâni, Democrația nu te iartă: te vrea în teren, și îți amintește că, tehnic vorbind, ești în al 58-lea an al vieții (dacă nu ți-or fi adăugat și viața intrauterină, ca la japonezi!).

    Dacă îi întrebi „de ce ați ajuns astfel ?”, vor răspunde „greaua moștenire”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE