ACTUALITATEClaudiu Târziu (AUR) : Ceea ce face Guvernul din martie este un...

Claudiu Târziu (AUR) : Ceea ce face Guvernul din martie este un abuz continuu asupra Constituției, este o încercare de a instaura un soi de dictatură pe motiv medical. Nu vrem să ne mai întoarcem la dictatură

Constituția este de neatins, iar potrivit acesteia, a interzice drepturi și libertăți sub pretextul că vrei să îmi faci bine este ilegal, a declarat Claudiu Târziu, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în cadrul unei dezbateri radio, informează un comunicat de presă al formațiunii politice.

„Legile sunt întotdeauna perfectibile, deseori se dovedesc a fi proaste sau împotriva intereselor cetățenilor, pot fi schimbare sau amendate. Ceea ce este de neatins este Constituția, iar potrivit Constituției, a interzice drepturi și libertăți sub pretextul că vrei să îmi faci bine este neconstituțional, deci ilegal. Ceea ce face Guvernul din martie este un abuz continuu asupra Constituției, este o încercare de a instaura un soi de dictatură pe motiv medical. Poate sună dur, dar vedem pe pielea noastră cum drepturi și libertăți ne sunt îngrădire sub pretextul că ni se face bine în felul acesta. Dimpotrivă, toate aceste măsuri luate pentru stoparea pandemiei, se dovedesc a fi ineficiente, duc la o creștere a îmbolnăvirilor și arată că Guvernul este pe un drum prost”, a declarat Târziu, copreședintele AUR și candidat la Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Potrivit acestuia, românii au început să vadă incapacitatea Guvernului de a gestiona criza sanitară, politică și economică în care ne aflăm, și nu îl va credita pentru următorii 4 ani, iar PNL, PSD și USR sunt în egală măsură responsabile pentru situația din prezent.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Virusul nu scuză toate măsurile care duc la restrângerea libertății. Noi suntem un partid care ne-am fondat acțiunea politică pe patru valori temeinice, între care libertatea este una dintre valori, alături de națiune, familie și credință. Prin urmare, noi vom apăra libertatea românilor până la capăt, așa cum trebuie să o facă orice politician care este creditat cu votul alegătorilor. Libertatea nu este negociabilă, cu ea nu trebuie să ne jucăm. Pentru libertate, acum 30 de ani, au murit mulți dintre români, pentru a o căpăta, nu vrem să ne mai întoarcem la dictatură”, a mai subliniat jurnalistul.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...