ACTUALITATEGermania se așteaptă la posibile atacuri asupra centrelor de vaccinare. În Olanda,...

Germania se așteaptă la posibile atacuri asupra centrelor de vaccinare. În Olanda, sâmbătă a fost incendiat un centru de testare

Guvernul german ia în calcul posibile atacuri asupra centrelor de vaccinare, asupra trasporturilor de vaccinuri sau asupra producătorilor de vaccinuri, relatează agenția dpa, citată de Digi24.

Există o „amenințare abstractă” în acest sens, din cauza „mediatizării excesive, dar și a dinamicii și emoției pe care o suscită subiectul”, a afirmat Ministerul german de Interne, potrivit sursei citate.

În Olanda, oamenii au protestat față de noile restricții sanitare, ce au intrat în vigoare de sâmbătă.

În satul Urk, la 80 de km de Amsterdam și au început imediat după intrarea în vigoare a restricțiilor de circulație, sâmbătă, ora locală 21:00, cu proteste la care au participat zeci de persoane, transmite Digi24. Potrivit sursei citate, protestatarii au incendiat unul dintre centrele de testare covid.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...