ACTUALITATEGermania se așteaptă la posibile atacuri asupra centrelor de vaccinare. În Olanda,...

Germania se așteaptă la posibile atacuri asupra centrelor de vaccinare. În Olanda, sâmbătă a fost incendiat un centru de testare

Guvernul german ia în calcul posibile atacuri asupra centrelor de vaccinare, asupra trasporturilor de vaccinuri sau asupra producătorilor de vaccinuri, relatează agenția dpa, citată de Digi24.

Există o „amenințare abstractă” în acest sens, din cauza „mediatizării excesive, dar și a dinamicii și emoției pe care o suscită subiectul”, a afirmat Ministerul german de Interne, potrivit sursei citate.

În Olanda, oamenii au protestat față de noile restricții sanitare, ce au intrat în vigoare de sâmbătă.

În satul Urk, la 80 de km de Amsterdam și au început imediat după intrarea în vigoare a restricțiilor de circulație, sâmbătă, ora locală 21:00, cu proteste la care au participat zeci de persoane, transmite Digi24. Potrivit sursei citate, protestatarii au incendiat unul dintre centrele de testare covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite