ACTUALITATEGermania: O femeie este anchetată de Procuratura din Berlin pentru că și-a...

Germania: O femeie este anchetată de Procuratura din Berlin pentru că și-a decorat pereții restaurantului cu versete din Biblie

În Germania, o femeie de 71 este acuzată de „incitare” de către Procuratura din Berlin, deoarece are înscrise versete din Biblie pe pereții restaurantului pe care-l patronează, informează siteul Jungefreiheit.de.

Printre alte versete, pe pereții localului stau scrise și versetul 22 din Levitic, capitolul 18: „Să nu te culci cu bărbat, ca și cu femeie, aceasta este spurcăciune”, urmat de versetul 29: „Că tot ce va face ticăloșiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său”.

Din cauza acestor versete, sediul restaurantului a fost deja percheziționat de Poliție, ca urmare a unui ordin judecătoresc. Christin Park Young-Ai este acuzată de autorități de „atitudine mizantropică și homofobă”, precizează sursa citată.

Femeia de 71 de ani a invocat în apărarea sa faptul că Biblia este disponibilă în mod liber și necenzurat în Germania, în consecință, din această carte se și poate cita în același mod.

Christin Park Young-Ai a spus într-un interviu că a postat acele versete pe perete pentru că „Cuvântul lui Dumnezeu este Viu și puternic și poate umple golul din inimile oamenilor”. Ea a mai precizat că se roagă ca fiecare oaspete al restaurantului său să găsească credința creștină înainte de moarte.

Datorită credinței sale statornice, femeia a mai fost atacată și în trecut, deși nu a refuzat să servească pe nimeni, de când a deschis restaurantul.

Comentând incidentul, britanicul Frederick Edward a remarcat faptul că Germania care încurajează migrația unor persoane a căror atitudine față de homosexuali este „nu foarte pozitivă” este aceeași țară în care imigranți care cunosc perfect limba dar sunt creștini sunt descurajați.

„În Germania modernă, creștinismul asumat nu trebuie încurajat. Orice gând care nu este în linie cu post-modernismul lui Derrida sau Foucault sau care nu vine direct din Coran sau Hadith este interzis. Este clar că libertatea noastră de conștiință, teoretic unul dintre principiile de bază al Occidentului modern este moartă. […]

În consecință, Park , care este din rasa greșită (cine ar apăra o est-asiatică, plasată atât de jos pe totem-ul opresaților?) și de credința greșită, se găsește în ținta dogmei oficiale”, a scris analistul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite