duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEFranța | Macron le-a pregătit francezilor surpriza de Anul Nou: vor trebui...

Franța | Macron le-a pregătit francezilor surpriza de Anul Nou: vor trebui să facă un vaccin la 3 LUNI, adică patru pe an!

Președintele Emmanuel Macron le-a pregătit francezilor o surpriză de Anul Nou: deși țara este în proporție de 70% vaccinată, cetățenii din Hexagon vor trebui să mai facă astfel proceduri.

Mai precis, Guvernul Franței mai intenționează să scurteze intervalul de administrare pentru dozele de ser anti-SARS-COV-2, de la patru luni, la trei luni de zile, informează BBC, citat de B1 TV.  Astfel, s-ar putea ajunge la patru doze de vaccin într-un an de zile. În total, șapte doze în doi ani de zile ar urma să aibă francezii. Inițial, „boosterul” era recomandat o dată la șase luni de zile.

Premierul Jean Castex a declarat că „pandemia se simte ca un film fără final”, iar Olivier Veran, ministrul Sănătății, a declarat că infectările cu SARS-COV se dublează la câteva zile.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Zilnic, Franța înregistrează o medie de peste 70.000 de noi infectări. Luni, 1.600 de noi spitalizări cu cazuri de COVID au fost raportate. Între timp, în Franța și alte state ale Europei continuă protestele anti-restricții, după doi ani de când OMS a anunțat startul pandemiei de COVID.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

În România, numărul persoanelor infectate cu Omicron a ajuns la 38. Dintre acestea, 13 au fost raportate luni. 6 persoane erau vaccinate, 7 nevaccinate.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate