sâmbătă, iunie 3, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion îi apără pe românii care nu s-au vaccinat: 70% nu...

George Simion îi apără pe românii care nu s-au vaccinat: 70% nu pot fi inculți și idioți. Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina

Co-președintele AUR, George Simion, a anunțat public că nu s-a vaccinat și nici n-are de gând s-o facă.

El a spus, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV, că inițial nu s-a vaccinat pentru a da prioritate celor care chiar aveau nevoie, dar apoi a constatat că oamenii de știință și-au schimbat opiniile despre eficacitatea vaccinului și nu vrea să riște.

Declarațiile sale vin în contextul în care Simion a anunțat un protest național pe 2 octombrie, în Piața Universității

„Nu m-am vaccinat, nu mă voi vaccina”, a afirmat Simion. „În prima fază nu m-am vaccinat pentru că erau persoane vulnerabile şi erau mulţi care aşteptau vaccinul ca o salvare de care aveau nevoie pentru a nu se mai teme şi e în regulă, eu ca parlamentar puteam să am întâietate ceea ce nu mi se pare normal. Am 35 de ani, sunt sănătos, sper, nu simt pericolul”, a explicat Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întrebat dacă nu crede în COVID, George Simion a răspuns: „Virusul există însă în momentul ăsta, erau nişte promisiuni legate de acest vaccin, iniţial. Acum aceste promisiuni s-au schimbat. Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neştiind ce va urma. Am văzut că trebuie să te vaccinezi o dată la şase luni, asta spun specialiştii, eu nu aş trece din şase în şase luni printr-un vaccin care, conform prietenilor mei care s-au vaccinat, îţi face rău în momentul ăla în care te vaccinezi. (…) De boală am văzut că te protejează mai mult anticorpii naturali, dacă treci prin boală”.

George Simion consideră că persoanele care au trecut prin boală sunt discriminate, pentru că deși unele studii arată că anticorpii naturali te protejează și aceste persoane trebuie să se vaccineze.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Nu cred că am trecut prin boală, văd că sunt discriminaţi cei care au trecut prin boală pentru că unele studii arată că ai anticorpi până la 17 ani şi ei spun dacă treci prin boală, la şase luni trebuie să te vaccinezi dacă circuli liber. Am din ce în ce mai mare ezitare când văd promisiunile care s-au făcut legat de legat de paşaportul verde, legat de nediscriminarea între vaccinaţi şi nevaccinaţi şi se apasă foarte mult pedala pentru drepturi fundamentale pentru cei vaccinaţi. Ultima chestiune este că cei vaccinaţi pot ieşi între orele 10 seara şi 5 dimineaţa din casă, pe când ceilalţi nu. (…) La fel ca anul trecut se iau nişte decizii nefundamentate şi pe care nu suntem siguri”, a precizat co-preşedintele AUR.

Deputatul i-a apărat pe românii care nu s-au vaccinat și nu-și vor vaccina nici copiii.

„70% dintre români nu sunt nişte idioţi total şi nişte inculţi, care nu au vrut să se vaccineze, unii au boli şi nu au vrut se vaccineze pentru că au diferite alergii, alţii sunt speriaţi de ideea de vaccin, pe bună dreptate sau nu este opţiunea lor. Alţii nu vor să îşi vaccineze copiii pentru că asupra copiilor s-au descoperit, faţă de adulţi, mai multe efecte nocive, pe vaccinul pe copii decât efecte pozitive în ceea ce priveşte trecerea prin boală”, a declarat liderul AUR.

George Simion: PNL, un frățior mai mic și mai prost al PSD-ului

În plan politic, George Simion a declarat că nu va merge la Guvernare cu niciun partid din cele care au condus până acum România, inclusiv USR.

„O să mai apară formaţiuni. E necesar pentru sănătatea acestei ţări. (…) Cu niciunii pentru că au guvernat România, de la cei mai proaspeţi care şi-au dat măsura talentului lor de a guverna, cei de la USR. De exemplu, ce a făcut domnul Năsui la Ministerul Economiei e absolut dezastruos. Ce a făcut Vlad Voiculescu, cel puţin în comunicare publică, în comunicarea cu noi, la fel, aş cataloga ca fiind dezastruos. De la USR, cu care nu o să ne găsim niciodată într-o formulă de guvernare, până la partidele clasice ale sistemului cu care la fel nu ne găsim puncte comune pentru a guverna, pentru un proiect de ţară”, a afirmat co-preşedintele AUR.

El a mai fost întrebat dacă nu ar intra la guvernare nici măcar cu PSD în 2024.

„Nu, nu intrăm cu niciunul din partidele actuale parlamentare, AUR este într-un proces de construcţie, avem un an jumate de când existăm, construim să ridicăm un partid conservator, un partid care să ţină cu românii şi cu siguranţă o să mai găsim parteneri, vedem sunt mai multe fricţiuni interne între actualele partide, poate oameni din rândul lor care împărtăşesc valorile noastre, se mai rup, o să apără cu siguranţă şi formaţiuni noi şi spre binele românilor o să putem face alte majorităţi, să dăm un sens de aer proaspăt”, a explicat George Simion.

George Simion a caracterizat PNL drept un „frățior mai mic și mai prost al PSD-ului”.

„Din punctul ăsta de vedere, puteţi considera şi PSD un partid conservator. Mă refer la faptul cum, de exemplu, anul trecut în timpul pandemiei s-au raportat la apărarea credinţei, de exemplu, pentru că toate formaţiunile au fost de acord cu închiderea bisericilor şi au fost favorabili cu atacuri asupra libertăţii, or un partid autentic de dreapta trebuie să lupte pentru libertate individuală şi pentru ca această libertate să nu fi atacată. Or, în România, avem reflexe dictatoriale provenite din vechiul regim care s-au transferat acuma în toate partidele şi nu cred că PNL este altceva în momentul ăsta, fie o facţiune sau alta, decât un frăţior mai mic şi de multe ori mai prost al PSD-ului”, a explicat liderul AUR.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate