duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion îndeamnă la GREVĂ FISCALĂ împotriva Guvernului Ciolacu: Amânarea, eșalonarea, plata...

George Simion îndeamnă la GREVĂ FISCALĂ împotriva Guvernului Ciolacu: Amânarea, eșalonarea, plata impozitelor anul viitor, pentru că se poate, până când acest Guvern ori pleacă, ori înțelege să fie prietenos cu românii

Președintele AUR, George Simion, îndeamnă la o „grevă fiscală” împotriva Guvernului Ciolacu, fie până acesta demisionează, fie până devine „prietenos cu românii, cu mediul de afaceri”.

„Apelul meu este o formă de greva fiscală, prin care să ‘șantajăm’ efectiv actuala guvernare condusă de Marcel Ciolacu. Amânarea, eșalonarea, plata impozitelor anul viitor, pentru că se poate, până când acest Guvern ori pleacă, ori înțelege să fie prietenos cu românii, cu mediul de afaceri și cu toți jucătorii de pe piață”, a afirmat George Simion.

Liderul AUR a făcut aceste afirmații în cadrul dezbaterii găzduite de formațiunea sa la Parlament, intitulată: „Energia verde: soluție durabilă sau obstacol pentru investițiile strategice?”

Greva fiscală a fost și amenințarea micilor întreprinzători, după întrevederea cu premierul Ciolacu pe tema limitării numerarului.

De asemenea, pe internet a fost lansată o inițiativă de succes cu privire la o grevă fiscală.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Nu e bine. “Dați Cezarului ce este al Cezarului și Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu “. Ideea este să nu dăm Cezarului ce este orânduit Lui Dumnezeu. Iar Lui Dumnezeu trebuie să-i dăm închinare, iubire, credința, milă și iubire față de aproapele nostru. Da, ne plătim datoriile fiscale către stat dar sub nicio formă nu plătim și cu informații despre viața noastră privată, adică să plătim cu cardul. Vrea statul banii pe care crede că trebuie să-i dăm? Îi dăm, dar doar in format cash. Ăsta trebuie să fie mesajul! Nu-i primește statul decât în format digital/ electronic? Unde scrie in lege că trebuie să le dau și informații private pe lângă bani? Prin urmare am dreptul să refuz statul dacă acesta îmi cere să plătesc cu card. Plătiți doar cash fraților! Amânați cât se poate de mult inrobirea ce este orânduită! Fiind uniți, nu au ce să ne facă! Nu pot implementa digitalizarea asta forțată dacă nu o acceptăm! Abia în momentul în care statul zice : “nu mai există bani cash ” atunci putem spune că intrăm în “grevă fiscală” și nu plătim. Justificarea acestei greve fiscale este simplă: “nu plătim pe lângă dări și inrobirea noastră, ar fi o idioțenie”! Suntem noi datori statului să fim proști și robi? Nicidecum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate