ACTUALITATEGeorge Simion, despre primirea migranților din Afganistan în România: Renunțați la aranjamentele...

George Simion, despre primirea migranților din Afganistan în România: Renunțați la aranjamentele stupide care îi vor aduce României doar probleme

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a precizat, într-o postare pe Facebook, că Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că România „e pregătită să primească migranți din Afganistan” și că își va lua acest angajament în cadrul Uniunii Europene.

Co-președintele AUR cere autorităților statului să se ocupe de problemele românilor, nu să aducă în țară „conflictele pe care nu România le-a provocat”.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Lucian Bode anunță că România e pregătită să primească migranți din Afganistan și, fără să consulte opinia publică, spune că își va asuma în numele României această poziție și la Bruxelles!

Cer din nou Guvernului și președintelui Iohannis să nu se aventureze pe această cale fără ieșire și să nu importe conflictele pe care nu România le-a provocat!

Ocupați-vă de țară, unde românii nu mai fac față scumpirilor, și renunțați la aranjamentele stupide care îi vor aduce României doar probleme și costuri pe care nu o să fiți în stare să le gestionați!”, scrie George Simion.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Orice zi in care aceasta guvernare toxica si tradatoare mai sta la putere prelungeste agonia Romaniei.Daca mai dormim mult pe noi s-ar putea ca la trezire sa constatam ca tara noastra nu mai exista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...