ACTUALITATEGeorge Simion (AUR), către Petre Roman: L-aţi omorât pe Ceauşescu, v-aţi instalat...

George Simion (AUR), către Petre Roman: L-aţi omorât pe Ceauşescu, v-aţi instalat la putere şi de atunci trăim pe credite

George Simion, deputat și co-președinte AUR,  a avut un schimb dur de replici cu Petre Roman, primul premier de după căderea lui Nicolae Ceaușescu, în 1989.

Liderul AUR l-a acuzat pe Roman că împreună cu cei care au preluat puterea în decembrie 1989, l-au „omorât pe Ceaușescu” și au vândut țara.

Dialogul a avut loc în contextul PNRR, iar Petre Roman explica de ce trebuie ca România să se împrumute la FMI.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Iată dialogul care a avut loc la România TV:

George Simion: Sunt destul de supărat pentru trădare care s-a întâmplat astăzi în Parlament. Mai veniți şi dumneavoastră care faceți parte din clasa politică ce a distrus România timp de 31 de ani. Venea FMI aici şi dicta: închideți fabrica aia, vindeți asta la austrieci, la olandezi, măriţi taxele, nu mai creșteți salariile, pensiile. De asta, România este pe ultimele locuri în UE.

Petre Roman: Vă contrazic. Am prezentat o situație concretă şi precisă. Dumneavoastră, în schimb, vorbiţi în dorul lelii! Vorbiţi pe deasupra doar pentru ca să vă faceţi propaganda politică, pentru că ceea ce prezintă partidul dumneavoastră acum nu este decât propagandă. Nu e decât o aşa zisă atitudine pro naţională, dar nu aveţi nicio bază serioasă, niciun fel de discurs serios, fundamentat.

George Simion: Dumneavoastră sunteți baza noastră, domnule Petre Roman. Dumneavoastră, prin dezastrul pe care l-aţi făcut în ultimii 31 de ani. V-aţi instalat. L-aţi omorât pe Ceaușescu, v-aţi instalat la putere şi de atunci trăim pe credite. De atunci, tot împovărăm ţara cu FMI şi miliarde de euro pe care le rostogolim de la un an la altul.
N-aţi avut nicio viziune pentru România şi noi suntem vinovaţi, noi de la AUR, că avem o aşa zisă atitudine pro națională. Suntem vinovați că spunem adevărul.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. George Simion are mare dreptate aici! Cine pizdele ma-sii l-a pus pe o fosila trista ca Petre Roman in functie de conducere acolo? El cu discursul lui anti romanesc prin care a spus ca toata industria romaneasca e un morman de fiare vechi!

  2. Fostul prim ministru Petrică nu va recunoaște niciodată că a distrus industria și agricultura românească din prostie, aroganță și nepricepere.el este complet,, nevinovat” și are un tupeu imens să apară în fața cetățenilor ca și porumbelul păcii.

  3. Ceauşescu a demolat totuşi Mănăstirea Văcăreşti, cel mai valoros obiectiv turistic de patrimoniu al unei Capitale care n-are nici azi măcar nişte mansarde memoriale pentru Eminescu sau Mircea Eliade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...