ACTUALITATEGeorge Simion anunță că 40.000 de oameni s-au înscris în AUR: Vrem...

George Simion anunță că 40.000 de oameni s-au înscris în AUR: Vrem să atragem experții, pe fiecare domeniu, care la momentul potrivit, să conducă țara. Veniți dacă vreți să dați ceva pentru țară, nu să luați

George Simion, unul dintre co-președinții AUR, a anunțat luni că în partidul său s-au înscris peste 40.000 de oameni, după alegerile din decembrie 2020.

George Simion îi avertizează, însă, pe noii veniți, că nu vor primi nicio funcție în partid și că toată lumea va fi doar simplu membru pentru următorii doi ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„În AUR am primit 40.000 de cereri de înscriere. E binevenită toată lumea, să participe alături de noi, pentru că vom avea multe acțiuni și bătălia adevărată pentru România abia acum începe.

Însă, ce vreau să vă rog și reiterez, veniți dacă vreți să dați ceva pentru țară, nu dacă vreți să luați.

E foarte, foarte important să înțelegeți pentru că nu avem nevoie de oameni care caută beneficii personale. Vrem să atragem experții, pe fiecare domeniu, care la momentul potrivit, să conducă țara.

Totodată ținem morțiș să nu existe oameni care pretind funcții, unul vrea să fie președinte. Ne sună că vin cu filiale întregi. Nu. Toată lumea vine pe următorul an, următorii doi ani ca membru simplu. Toată lumea vine să lucreze pentru țară, nu pentru cineva anume.

Acum vor încerca mulți din cadrul sistemului, să zădărnicească această unitate, să încerce să dezbine. Mulți dintre noi suntem orgolioși.

Trebuie să lăsăm orgoliul la o parte și să luptăm pentru țară”, a spus George Simion într-un mesaj adresat membrilor și simpatizanților AUR.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate