ACTUALITATEGeorge Simion anunță că 40.000 de oameni s-au înscris în AUR: Vrem...

George Simion anunță că 40.000 de oameni s-au înscris în AUR: Vrem să atragem experții, pe fiecare domeniu, care la momentul potrivit, să conducă țara. Veniți dacă vreți să dați ceva pentru țară, nu să luați

George Simion, unul dintre co-președinții AUR, a anunțat luni că în partidul său s-au înscris peste 40.000 de oameni, după alegerile din decembrie 2020.

George Simion îi avertizează, însă, pe noii veniți, că nu vor primi nicio funcție în partid și că toată lumea va fi doar simplu membru pentru următorii doi ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„În AUR am primit 40.000 de cereri de înscriere. E binevenită toată lumea, să participe alături de noi, pentru că vom avea multe acțiuni și bătălia adevărată pentru România abia acum începe.

Însă, ce vreau să vă rog și reiterez, veniți dacă vreți să dați ceva pentru țară, nu dacă vreți să luați.

E foarte, foarte important să înțelegeți pentru că nu avem nevoie de oameni care caută beneficii personale. Vrem să atragem experții, pe fiecare domeniu, care la momentul potrivit, să conducă țara.

Totodată ținem morțiș să nu existe oameni care pretind funcții, unul vrea să fie președinte. Ne sună că vin cu filiale întregi. Nu. Toată lumea vine pe următorul an, următorii doi ani ca membru simplu. Toată lumea vine să lucreze pentru țară, nu pentru cineva anume.

Acum vor încerca mulți din cadrul sistemului, să zădărnicească această unitate, să încerce să dezbine. Mulți dintre noi suntem orgolioși.

Trebuie să lăsăm orgoliul la o parte și să luptăm pentru țară”, a spus George Simion într-un mesaj adresat membrilor și simpatizanților AUR.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite