ACTUALITATEFostul Ministru de Finanțe, Ionuț Popescu: PNRR-ul va fi o binecuvântare pentru...

Fostul Ministru de Finanțe, Ionuț Popescu: PNRR-ul va fi o binecuvântare pentru toată flora și fauna ONG din România. Ele vor fi adevăratele câștigătoare

Ionuț Popescu, fost Ministru de finanțe între decembrie 2004 și august 2005, a spus că adevărații câștigători de pe urma Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) vor fi organizațiile non-guvernamentale.

„Nu știu cum va arăta economia românească după ce se vor fi consumat miliardele venite prin PNRR! Ar putea fi ceva efecte pozitive, mai mult sau mai puțin…
În schimb, ONG-urile, frate, ONG-urile vor fi mai puternice, mai bogate decât multinaționalele.
PNRR-ul românesc va fi o binecuvântare pentru toată flora și fauna oengistică din România… Ele vor fi adevăratele câștigătoare! Hai, Doamne-Ajută!”, a scris el.

Ionuț Popescu a fost redactor-șef al revistei Capital între 1996 și 2004.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

PNRR-ul a fost criticat și co-președintele AUR, Claudiu Târziu, care a spus că „va însemna, de fapt, aservire totală” și care va cauza pierderi pentru toată lumea.

Deocamdată, planul trimis de Guvern a fost expediat înapoi de Comisia Europeană, nefiind aprobat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...