duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEFostul Ministru de Finanțe, Ionuț Popescu: PNRR-ul va fi o binecuvântare pentru...

Fostul Ministru de Finanțe, Ionuț Popescu: PNRR-ul va fi o binecuvântare pentru toată flora și fauna ONG din România. Ele vor fi adevăratele câștigătoare

Ionuț Popescu, fost Ministru de finanțe între decembrie 2004 și august 2005, a spus că adevărații câștigători de pe urma Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) vor fi organizațiile non-guvernamentale.

„Nu știu cum va arăta economia românească după ce se vor fi consumat miliardele venite prin PNRR! Ar putea fi ceva efecte pozitive, mai mult sau mai puțin…
În schimb, ONG-urile, frate, ONG-urile vor fi mai puternice, mai bogate decât multinaționalele.
PNRR-ul românesc va fi o binecuvântare pentru toată flora și fauna oengistică din România… Ele vor fi adevăratele câștigătoare! Hai, Doamne-Ajută!”, a scris el.

Ionuț Popescu a fost redactor-șef al revistei Capital între 1996 și 2004.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

PNRR-ul a fost criticat și co-președintele AUR, Claudiu Târziu, care a spus că „va însemna, de fapt, aservire totală” și care va cauza pierderi pentru toată lumea.

Deocamdată, planul trimis de Guvern a fost expediat înapoi de Comisia Europeană, nefiind aprobat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE