ACTUALITATE Oana Lovin a fost amendată pentru că i-a strigat public Președintelui înjurătura...

Oana Lovin a fost amendată pentru că i-a strigat public Președintelui înjurătura anti PSD pe care Iohannis o apăra acum doi ani

Oana Lovin, devenită cunoscută pentru prezența la un protest ținând în mână un sparanghel, a fost amendată cu 400 de lei de către jandarmi pentru că i-a strigat cuvinte obscene președintelui Klaus Iohannis la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, informează ziare.com.

După ce i-a strigat o înjurătură președintelui, Oana Lovin a fost înconjurată de jandarmi care i-au confiscat portavocea și au escortat-o la mașini unde a fost legitimată.

„In data de 15.09.2020, Brigada Specială de Interventie a Jandarmeriei a asigurat măsurile de ordine publica cu ocazia dării in folosință a liniei de metrou M5 Eroilor-Drumul Taberei.
In jurul orei 12.00, in zona stației de metrou Eroilor, o persoana de sex feminin a adresat cuvinte jignitoare/vulgare la adresa unui demnitar al statului roman in momentul sosirii acestuia la eveniment. Persoana a fost legitimata de membrii patrulei de jandarmi fiind sancționată contravențional conform Legii 61/1991, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natura sa tulbure ordinea si liniștea publica sau sa provoace indignarea cetățenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora”, a transmis Brigada Speciala de Intervenție a Jandarmeriei, într-un comunicat remis Ziare.com. Oana Lovin a fost amendată cu 400 de lei.

Interesant este că înjurătura adresată de Oana Lovin Președintelui este exact aceeași care se adresa de zor împotriva PSD, acum doi ani. De altfel, pentru că și-a scris înjurătura pe plăcuțele de identificare ale unei mașini, un cetățean a fost ridicat de poliție, spre indignarea presei și a lui Klaus Iohannis. Atunci, Președintele numea înjurătura respectivă drept „opinie politică”.

„Si nu numai atât, au început acțiuni de neimaginat, persoane care îndrăznesc, atenție, să-și expună public opinia anti-PSD sunt luați în plină zi de politie”, afirma atunci Iohannis.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 1.885 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite