duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion a fost decorat de către ÎPS Petru cu cea mai...

George Simion a fost decorat de către ÎPS Petru cu cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Basarabiei

Înaltpreasfințitul Părinte Petru, Mitropolitul Basarabiei și Arhiepiscopul Chișinăului, i-a oferit lui George Simion cea mai înaltă distincție – ordinul „Ștefan cel Mare”. Co-președintele AUR a anunțat acest lucru printr-o postare pe Facebook.

„Înaltpreasfințitul Petru al Basarabiei mi-a acordat cea mai înaltă distincție, ordinul Ștefan cel Mare. Sper să mă ridic la așteptări, la congres și mai ales după!”, scrie liderul politic.

Duminică, 27 martie, va avea loc primul congres al partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), în care se va stabili o nouă formă de conducere a formațiunii și alte aspecte importante pentru parcursul politic al acestora.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Ieri în BNC am decis împreună convocarea Congresului partidului pe 27 martie. (…) În ciuda a zeci de știri panicarde, unitatea ne va caracteriza și de acum înainte. Iertați-ne, fraților!”, a scris Simion în urmă cu câteva zile, când a anunțat organizarea congresului.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate