ȘTIRIGeorge Simion anunță congresul AUR pentru 27 martie: În ciuda a zeci...

George Simion anunță congresul AUR pentru 27 martie: În ciuda a zeci de știri panicarde, unitatea ne va caracteriza și de acum înainte

Co-președintele AUR, George Simion, a anunțat că Biroul Național de Conducere (BNC) al formațiunii a decis convocarea unui congres pentru data de 27 martie.

„Ieri în BNC am decis împreună convocarea Congresului partidului pe 27 martie. Nu, nu ca să ne unim cu PMP 😂

Îi mulțumesc lui Claudiu-Richard Târziu pentru faptul că nu m-a vândut cum i s-a șoptit în urechi de atâtea ori(și cum mi s-a șoptit și mie).

În ciuda a zeci de știri panicarde, unitatea ne va caracteriza și de acum înainte.

Iertați-ne, fraților!”, a scris George Simion pe canalul său de Telegram, alături de o fotografie în care se găsește cu Claudiu Târziu, celălalt co-președinte.

Anunțul vine în aceeași zi în care Călin Georgescu a comunicat că nu dorește nicio funcție în AUR.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate