luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEGeneralul SRI Anton Rog acuză un „expert în e-guvernare“, de trădare: Ale...

Generalul SRI Anton Rog acuză un „expert în e-guvernare“, de trădare: Ale cui interese le reprezentați, că ale României sigur nu?

Generalul de brigadă în Serviciul Român de Informații Anton Rog acuză un expert în -guvernare că servește altor interese decât celor românești, conform g4media.

Anton Rog este director al Centrului Național Cyberint, care face parte din SRI și acționează pentru cunoașterea, prevenirea și contracararea vulnerabilităților, riscurilor și amenințărilor la adresa securității cibernetice a României.

Andrei Nicoară, expert în e-guvernare, a scris într-un articolul publicat pe Linkedin că Centrul (n.r. – Centrul Național Cyberint) nu este o agenție europeană (instituții UE permanente, precum agenția spațială, agenția de mediu etc.), ci ”un organism atașat unei linii de finanțare, așadar temporar”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit lui Nicoară, Centrul Național Cyberint nu previne și nu intervine rapid în caz de atac cibernetic, ci ”angajații centrului au program de birou, stau și se gândesc ce-i lipsește Uniunii Europene ca tehnologie și organizare în domeniul cyber-security. Apoi scriu programe de finanțare care stimulează compensarea acestor lipsuri în limita bugetului general alocat”.

Andrei Nicoară a fost consultant la Banca Mondială, consultant al primarului Radu Mihaiu din Sectorul 2 și a lucrat alături de mai mulți oficiali guvernamentali.

Anton Rog îl acuză pe Andrei Nicoară că servește altor interese

În replică, generalul SRI a sugerat, tot pe LinkedIn, că Andrei Nicoară ar reprezenta interesele unor puteri străine.

„Excelența, mai întâi se spune va dispărea și nu va dispare, deci mai învățați să scrieți și citiți în limba română, că aveți o vârstă și dumneavoastră! În al doilea rând, vă întreb, în afară de vorbit fără rost, ați realizat ceva concret în zona publică de aceeași anvergură precum România?

Ce vă califică să vă dați cu părerea despre orice? Ale cui interese le reprezentați, că ale României sigur nu? Când o să vorbiți frumos despre țara în care trăiți liber și în care puteți să scrieți aceste elucubrații (combinație haotică de elemente absurde; aberații.)? V-am explicat ce înseamnă ca să nu mai transpirați căutând în Dex”, a fost replica generalului SRI Anton Rog.

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. uaa-haaaa,
    astia se bate pe LinkedIn ?????
    (se spune si se secrie “bat,ei se bat”)
    (sa scrie anonimizat pe national.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate