luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEFOTO | Patronul FCU Craiova a stârnit revoltă după ce a pus...

FOTO | Patronul FCU Craiova a stârnit revoltă după ce a pus steagul așa-zisului „Ținut Secuiesc” pe un fanion oficial al echipei sale, ca și cum ar reprezenta o altă țară decât România

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, a stârnit mânia fanilor olteni după ce a realizat un fanion oficial pe care a pus steagul așa-zisului „Ținut Secuiesc” la paritate cu steagul României.

Este vorba despre fanionul realizat de clubul său pentru meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FCU Craiova.

Acolo, sub emblemele celor două două cluburi, FCU Craiova a pus steagul României pentru sine și steagul așa zisului Ținut Secuiesc, pentru Sepsi, ca și cum clubul covăsnean ar reprezenta altă țară.

Explicația lui Adrian Mititelu a fost că „Sepsi reprezinta spiritual tinutul secuiesc”. Aceste întâmplări au stârnit o adevărată revoltă în rândul suporterilor olteni, și nu numai, care s-au dezlănțuit la adresa patronului FCU Craiova.

Într-o postare devenită virală, un suporter în numește pe Mititelu, „Rușinea Olteniei”.

„De o săptămână încoace, a supt nea Adi șosetele ungurilor într-un stil de-ar face invidioasă orice damă de companie de pe centură. Eu am înțeles, omul are și el nevoie de avize de mediu pentru proiectele lui imobiliare, iar Ministerul Mediului e condus de UDMR de ani buni. Dar totuși, în halul ăsta?????
Au luat azi foc toți ultrașii români, ai tuturor echipelor, când au văzut o poză pe internet cu un fanion pe care, sub numele echipei SEPSI, apare steagul “Ținutului Semuiesc”, nu al României. Toți au crezut că e o nouă provocare a ungurilor, o nouă flegmă în ochii românilor. Nu, băieți! Fanionul e făcut de nea Adi Mititelu, e opera lui, într-un exces de limbism epic!
În ultimele conferințe de presă, același nea Adi vorbea despre maghiari ca despre dumnezei. Asta în timp ce pe suporterii echipei noastre, care fac sacrificii și mii de km pentru echipă, îi jignește pe unde-i prinde.
Acum, înaintea meciului, s-a pozat și cu pâinea ungurilor. Eu fac apel la domnul Diosegzi ăla sau cum îl cheamă, să îi doneze și niște chiloti de-ai lui folosiți, să se pozeze nea Adi cu ei pe cap!

Nea Adi n-a înțeles niciodată că Universitatea Craiova e un brand sfânt pentru olteni! E ca Brâncuși. Ca Mihai Viteazu. Sau ca Tudor Vladimirescu. El a distrus acest brand, brand care i-a făcut un nume lui personal. El a reușit ”performanța” să facă echipa dispărută, dezafiliată, după decenii întregi de glorie. El a reușit, în definitiv, să divizeze Oltenia! Sunt două echipe exclusiv din cauza lui. Din cauza lui ne certăm cu părinții și bunicii, care au ales cealaltă echipă, pentru că acolo sunt aproape toate fostele glorii ale Universității, în timp ce lângă Mititelu au rămas samsari, cămătari și sugaci”, a scris Robert Bugă pe internet după „isprava” patronului FCU Craiova.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate