joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Tucker Carlson spune că NATO nu poate supraviețui pe termen...

VIDEO | Tucker Carlson spune că NATO nu poate supraviețui pe termen lung: Ordinea post-război se prăbușește / Jurnalistul le-a amintit ungurilor că Transilvania e „în siguranță, în mâinile românilor”

Jurnalistul american Tucker Carlson a făcut valuri la Budapesta, după ce a declarat, printre altele, că alianța NATO nu poate supraviețui pe termen lung.

Carlson a acuzat administrația Biden că a aruncat în aer conducta Nordstream.

„Lumea se resetează, complet. Ordinea mondială post-război (al doilea) se prăbușește. NATO se va prăbuși, evident. Nu poți avea principalul motor al NATO, SUA, să saboteze principala sursă de energie ieftină a Germaniei, Nordstream…Administrația Biden a aruncat în aer Nordstream, iar nemții se urăsc atât de mult pe sine că nu spun nimic, dar eu vreau să spun. În primul rând, că a fost cel mai mare act de sabotaj industrial din istorie.

Al doilea rând, a fost cel mai mare emițător de emisii de CO2 din istorie, ceea ce dacă ești adeptul cultului încălzirii globale, înseamnă dracul pe pământ.

Dar pe locul trei și cel mai important, a fost un atac asupra Germaniei, cea mai puternică țară din vestul Europei, care este ultimul mare aliat al nostru. SUA a atacat cel mai mare aliat al nostru din Europa. La un moment dat, nemții se vor trezi și vor spune: am avut fabrici, acum nu le mai avem.

Nu cred că NATO va mai putea continua după asta. Poate mă înșel, dar așa cred”, a spus Carlson.

Carlson a lăudat Ungaria pentru faptul că nu are pretenții teritoriale de la alte țări. El le-a amintit ungurilor că Transilvania este „în siguranță, în mâinile românilor, acum”.

„Nu dați buzna peste graniță să revendicați teritorii pe care le-ați pierdut după Primul Război Mondial. Asta s-ar putea întâmpla, dar nu se întâmplă acum, oricum. Transilvania e în siguranță în mâinile românilor acum”, a spus Carlson.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. NATO… V-ați întrebat vreodată de ce în UE au fost doar injecții europene/americane, in Rusia doar injecții rusești, in China doar injecții chinezești? Nu știți răspunsul? Covid nu e un virus, e nanotehnologie, prima generație de acest fel. Toate țările au impus injectarea, cu un singur scop- crearea unui circuit nanotehnologic in interiorul corpului uman care să reacționeze în anume fel la anumite frecvențe fie generate de propriul corp, fie impuse. De ce? Colectare de date despre fiecare individ. V-ați întrebat vreodată de ce AI a apărut în schemă imediat după plandemie? Cineva trebuie să sorteze datele! V-ați întrebat vreodată de ce 5G devine normă? Viteză de transfer a datelor. V-ați întrebat vreodată de ce trebuie să facem economie la curent? AI -ul are nevoie de Terra wați de energie ca să funcționeze. Știți de ce se impune identitatea digitală? Pentru că AI-ul să sorteze datele pe persoană. De ce insecte in loc de mâncare? Pentru a utiliza cât mai puține resurse pentru ținerea oamenilor în viața. De ce război? Pentru resurse! AI-ul are nevoie de mari resurse iar Ucraina le are. De ce atâta nebunie? Robie. Vom deveni toți un fel de furnici, mânați doar de impulsuri primite prin frecvențe, livrate fiecăruia individual după necesar. Ce trebuie noi să facem? Nu vă supuneți, nu vă închinați lor nici măcar dacă sunteți omorâți! Nu vă temeți de moartea trupească, Viața e mai mult decât trupul. Hristos Însuși, Fiul Sfântului Dumnezeu a murit și a Înviat . Prin credință vom fi și noi înviați prin El! Vor câștiga acești antihriști in final? Da, pentru o singură oră vor conduce lumea. E inevitabil, este scris și se va întâmpla. De ce Dumnezeu permite asta pentru acest timp de o oră? Pentru că prin Dreptatea Sa, nu poate condamna veșnic fără dovezi clare. De aceea pare că raul prosperă dar să știți că nu e așa. Dumnezeu răbda cât timp raul nu e complet și nevindecabil. Dacă ajunge așa, e eliminat complet și trimis în focul veșnic . Ce trebuie să facem? Să răbdăm și să ne rugăm! Unii dintre noi vor fi omorâți, dar nu toți. Mulți dintre noi vom suferi multe, ni se vor lua casele, bunurile, copiii, vom fi închiși, refuzați, condamnați, bătuți … Pastrati-va credința, Dumnezeu va scurta timpul suferinței noastre din milă. Să nu aveți niciun dubiu, Hristos va veni curând! Vai de cel care va fi prins biciuind nevinovați in timpul venirii Lui! Amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate