duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEFOTO | Cuplul prezidențial român, safari prin Kenya

FOTO | Cuplul prezidențial român, safari prin Kenya

Klaus și Carmen Iohannis au ajuns, miercuri, în safari în Kenya, imagini cu vizita cuplului prezidențial român în Parcul Național Nairobi fiind date publicității de Kenya Wildlife Service, o organizație guvernamentală.

„Astăzi, secretarul de cabinet pentru Ministerul Turismului și Faunei Sălbatice, dr. Alfred Mutua, alături de directorul general al Kenya Wildlife Service, dr. Erustus Kanga, au avut onoarea de a-i găzdui pe distinsul președinte român Klaus Iohannis și pe Prima Doamnă Carmen Iohannis la Parcul Național Nairobi”, se menționează în anunțul transmis, pe Facebook, de Kenya Wildlife Service.

Anunțul a fost făcut în contextul în care cuplul prezidențial român se află în turneu în Africa, până în 23 noiembrie.

Potrivit Administrației Prezidențiale, acest turneu în Africa reprezintă primul demers politico-diplomatic la acest nivel din ultimii 30 de ani.

„Aceste vizite vizează relansarea relațiilor României cu continentul african, atât în relația directă a țării noastre cu statele africane, cât și ca parte a efortului comun de la nivel european, în contextul mai larg al nevoii de revigorare a relațiilor Uniunea Europeană – Africa în spiritul unui nou parteneriat”, se precizează în comunicatul transmis de Administrația Prezidențială.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE