sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEGigi Becali, despre războiul din Ucraina: Pe Zelenski l-a pus un mare...

Gigi Becali, despre războiul din Ucraina: Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. Sunt interese economice

Omul de afaceri, Gigi Becali, a vorbit la România TV despre războiul din Ucraina.El spune că se teme de Putin și de-aceea nu dorește să vorbească despre liderul rus.

„Eu de Putin nu vorbesc prea mult. Îmi e frică. Poate spune «Să moară cine a vorbit neprietenos de mine». Otrăvește pe cine a vorbit urât urat de el. Se poate da și acest ordin. Ce mare lucru pentru el? Pe cuvânt că îmi e frică. Îmi e frică, având în vedere ce face. Nu mai puneți poza cu el. Îmi e frică doar când îl văd. Nu vorbesc despre el. Nu mă bag. Poate zice să moară cine a avut o atitudine neprietenoasă. Dacă-l văd, o iau la fugă. Doamne, miluiește!”, a zis patronul echipei FCSB.

Despre celălalt lider, ucraineanul Zelenski, Becali spune că își dorește să fie ajutat și de-aceea speculează că rușii vor ataca și alte țări. Becali spune, însă, că nu va fi cazul, pentru că rușii nu vor intra în spațiul NATO.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovici. L-a sunat pe Zelenski: «Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovici». Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis «Iartă-l pe Abramovici». El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Nu am spus că nu îmi place de Zelenski. Am spus doar adevăruri. A stat și și-a riscat viața. Bravo lui. Lui îi e frică de popor și de aceea nu cedează teritorii. Nu am spus că nu-mi place de el. Cui nu-i place de Zelenski?

El vrea să fie ajutat și speculează. Zice «Vin spre voi». Este exclus ca Rusia să intre măcar un centimetru în spațiul NATO. Ei vin până la graniță. Dar nu e alor? Moldova e a rușilor. Moldova e a lui Putin când vrea, în două ore. Dacă vrea, pe noi ne ocupă în 5 ore. Dar îi e frică pentru că noi suntem în NATO”, a adăugat Becali.

„Eu nu știu multe, dar cred că războiul este pentru bani, pentru bogățiile din Donbas, din Harkov.. Sunt interese economice. Războiul pentru noi e un fleac. Noi câștigăm. Vin ucrainenii, închiriază case. E plină Pipera de case închiriate. Pentru Ucraina”, a mai explicat Becali.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Mie imi placea de Zelinski cand dansa pe tocuri…cui sa nu-i placa?
    Cu asa presedinte…mergi la razboi cu mare incredere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE