marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEFOTO | Cozmin Gușă susține că a primit o scrisoare de susținere...

FOTO | Cozmin Gușă susține că a primit o scrisoare de susținere a candidaturii la prezidențiale din partea lui Donald Trump

Cozmin Gușă susține că a primit o scrisoare de susținere din partea lui Donald Trump, pentru candidatura pe care și-o depune la alegerile prezidențiale din România.

În textul semnat de Trump, acesta îl felicită pe Gușă pentru candidatură și se arată „profund impresionat de devotamentul dumneavoastră în promovarea schimbării constructive și preocuparea dumneavoastră pentru bunăstarea poporului român”.

În continuare, Trump îl asigură pe Gușă de rolul „strategic și crucial în Europa de Est și Balcani” al României.

La final, Trump spune că așteaptă să colaboreze cu Gușă pentru „ a consolida prietenia durabilă dintre națiunile noastre mari”

„Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în curând și să întărim colaborarea noastră”, încheie Trump.

Iată textul integral:

„Domnului Cozmin Gușă
Candidat la Președinție România

Stimate Domnule Gușă,

Sper că această scrisoare vă găsește sănătos și cu un moral ridicat. Cu mare plăcere vă transmit cele mai sincere felicitări pentru candidatura dumneavoastră la președinția României. Dedicarea dumneavoastră față de serviciul public și viziunea pentru viitorul acestei mari națiuni sunt cu adevărat demne de laudă.

În calitate de fost Președinte al Statelor Unite, sunt conștient de marea responsabilitate și onoare care vin odată cu guvernarea unei țări. Sunt profund impresionat de devotamentul dumneavoastră în promovarea schimbării constructive și preocuparea dumneavoastră pentru bunăstarea poporului român.

România deține un rol strategic și crucial în Europa de Est și Balcani. Locația geografică a țării dumneavoastră, combinată cu angajamentul ferm față de valorile democratice și stabilitatea regională, o fac un partener indispensabil în asigurarea păcii și prosperității în regiune. Statele Unite au recunoscut întotdeauna importanța României ca aliat cheie, iar relația noastră de lungă durată este o dovadă a valorilor noastre comune și a intereselor reciproce.

Vă transmit cele mai bune urări pentru alegerile care urmează. Fie ca dumneavoastră să aveți succes în eforturile depuse și ca poporul român să fie ghidat de înțelepciune și unitate în alegerea viitorului lui lider. Aștept cu nerăbdare posibilitatea de a colabora pentru a consolida prietenia durabilă dintre națiunile noastre mari.

Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în curând și să întărim colaborarea noastră.

Cu respect,
Președintele Donald J. Trump”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE