marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEIstoricul George Damian: Anul a început cu o avalanșă de articole împotriva...

Istoricul George Damian: Anul a început cu o avalanșă de articole împotriva AUR. Zici că sunt scrise după un punctaj venit dintr-o singură sursă, cu atribute obligatorii de inclus în text

Istoricul George Damian a constatat că anul 2022 a început în forță: cu o „avalanșă de articole împotriva AUR”.

Ziaristul a mai constatat că toate aceste articole au ceva în comun.

„Anul a început cu o avalanșă de articole împotriva AUR. Zici că sunt scrise după un punctaj venit dintr-o singură sursă, cu atribute obligatorii de inclus în text: fasciști, extremiști, anti-europeni, violenți, anti-vacciniști etc. Concluzia e aceeași: AUR reprezintă un pericol pentru România”, a notat George Damian.

Cel mai recent sondaj al Sociopol dă partidul AUR pe locul 2 în topul preferințelor electoratului, cu aproape 25% din intenția de vot.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El afirmă că toată lumea se ferește să admită că în spatele ascensiunii AUR stă „o clasă politică mitomană și cleptomană, care a blocat orice fel de ascensiune socială, structurată pe clanuri care și-au arondat feude economice și de administrație publică”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Explicațiile pentru ascensiunea AUR în sondaje: populismul, demagogia, folosirea rețelelor sociale, pandemia.
Și toți se feresc ca de Satana să spună că avem o clasă politică mitomană și cleptomană, care a blocat orice fel de ascensiune socială, structurată pe clanuri care și-au arondat feude economice și de administrație publică. Poate găsim aici cauzele ascensiunii AUR?
Într-un singur loc am văzut citat un băiat de la PSD care spune că AUR folosește același tip de acțiuni ca USR, USR-ul care făcea flash-mob-uri în Parlament.
Trei petunii subțirele/ Farmec dând regretelor/ Se întreabă între ele:/ Ce ne facem fetelor?”, a încheiat George Damian.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Nu mi se pare prea înțelept ce se sugerează. Dacă în spatele ascensiunii AUR ar sta într-adevăr doar năravurile celorlalte partide politice, ce merit ar mai avea? N-ar fi decât un soi de USR la început, până să le devină prea evidentă poponăreala. Iar substratul ar fi că într-adevăr AUR se face vinovat de toate cuvintele alea magice aruncate acum peste tot dar pentru că restul clasei politice nu e credibilă, împinge lumea în brațele lor și-i “radicalizează”.

  2. A aparut si pe hoitnews un articol defaimator.
    E clar ca sunt dictate dintr-un centru de comanda, sa poata netezi calea certificatului.

    Nu va lasati, cei din presa libera si luptati pana la capat pentru adevar!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate