luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEFostul fotbalist, Florin Hidișan, s-a mutat la cele veșnice la doar 40...

Fostul fotbalist, Florin Hidișan, s-a mutat la cele veșnice la doar 40 de ani. În timpul suferinței, el a dat o lecție de credință și omenie

Florin Hidişan, fost fotbalist la Universitatea Cluj, FC Argeş, UTA sau Pandurii Târgu Jiu, a murit, duminică, la doar 40 de ani, informează Libertatea. El avea cancer la stomac și de un an se lupta cu boala, după cum a relatat și R3media.

În ultimele săptămâni, Florin a făcut față din ce în ce mai greu chimioterapiei. Ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme, iar în cele din urmă, corpul i-a cedat. Florin spera să ajungă în SUA pentru tratament, însă costurile necesare erau uriașe.

În timpul suferinței sale, Hidișan s-a apropiat de Dumnezeu.

„Încă o chestiune vreau să zic. Ultimul meu club important a fost U Cluj. Am ajuns acolo când echipa era jos, cu minus 14 la „adevăr”. N-am plecat foarte bine de acolo, dar am iertat pe toată lumea. Am vorbit cu Dumnezeu și n-am nicio problemă cu nimeni, în inima mea toți sunt iertați și mă bucur când îi văd. Sunt în pace cu toată lumea, le doresc tuturor sănătate. Trăim într-o lume agitată, schimbarea în bine depinde de fiecare. Eu le doresc tuturor numai bine, vreau să transmit un mesaj pozitiv. Primesc multă putere de la Bunul Dumnezeu, altă sursă de putere nu am. Ca om, sunt slab și neputincios, dar prin mila Bunului Dumnezeu cred pot fi mai responsabil, eu și toți cei din jurul meu. Relația cu aproapele trebuie să fie mai cu bunătate. Prin ce trec acum m-a schimbat”, a spus Hidișan anul trecut.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate